کد خبر: ۶۶۰۷۸
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۲ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - 2015June 18
سلامت در هفته ای که گذشت
شفاآنلاین:سلامت>درمان>هفته‌ای که گذشت اخباری در حوزه سلامت منتشر شد از جمله شرایط ورزش کردن با دهان روزه در ماه رمضان، حربه پزشکان متخلف، سردرگمی بیماران در اورژانس بیمارستان میلاد، روایت "زیرمیزی" دادن یک نماینده اصفهانی و ۴ بیماری که ایرانیان را می‌کُشد.

به گزارش شفا آنلاین : در هفته‌ای که گذشت اخبار متعددی در حوزه سلامت منتشر شد از جمله اینکه حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از یکسان‌سازی دفترچه‌های بیمه پایه خبر داد و گفت:فرانشیز و قدرت دفترچه‌های بیمه پایه یکسان می‌شود.

تقبل هزینه‌های پیوند تا 2 برابر افزایش یافت

سید حسن هاشمی وزیر بهداشت از 2 برابر شدن تقبل هزینه‌های پیوند قلب، ریه، روده، کبد و پیوندهای پیچیده برای افزایش تعداد پیوند در کشور خبر داد.

هشدار درباره مواد غذایی که در وعده سحری معده را به آتش می‌کشند

اکبر خزایی یک محقق علوم تغذیه با هشدار درباره مواد غذایی که در وعده سحری معده را به آتش می‌کشند، در خصوص کل نیاز آب بدن نیز گفت: در طول افطار تا سحر باید به‌ازای هر 20 کیلوگرم از وزن بدن حدود 700 سی‌سی تا یک لیتر مایعات مصرف شود.

6 دقیقه مشاور تلفنی سرطان برای تضمین یک عمر زندگی

امروزه در تمام دنیا با مشاوره‌های پزشکی، مردم از ابتلا به بیماری‌ها مصون می‌شود،در این زمینه چندیست در ایران نیز فرآیند ارائه مشاوره‌های رایگان پزشکی گسترش یافته است تا با دریافت یک مشاوره ساده چند دقیقه‌ای یک عمر زندگی‌تان تضمین شود.

شرایط ورزش کردن با دهان روزه در ماه رمضان

اکبر خزایی مربی بین‌المللی و داور ایرانی فدراسیون جهانی IFBB شرایط و چگونگی ورزش کردن با دهان روزه در ماه رمضان را تشریح کرد.

حربه پزشکان متخلف/پزشکانی که با محرومیت از طبابت بیماران‌شان چند برابر می‌شود

مقوله تخلفات پزشکی از جمله مباحث پُرچالشی است که نه پزشکان و نه بیماران از روند آن راضی نیستند، حال نکته جالب در محرومیت‌های پزشکی این است که پزشکان محروم از طبابت با روش خاصی، تعداد بیماران خود را پس از محرومیت افزایش هم می‌دهند.

معاینه 7 جانباز با پروفسورهای اروپایی، 50هزار جانباز دیگر با پزشکان ایرانی

مصطفی قانعی استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله(عج) سپاه پاسداران در واکنش به ورود برخی پروفسورهای اروپایی برای درمان جانبازان گفت: تعداد جانبازان تحت معاینه این پزشکان اروپایی 7 تا 10 نفر هستند، ولی درمان 50هزار جانباز دیگر با پزشکان ایرانی است.

شهر "علم و فقاهت" رتبه یک افزایش جمعیت ایران شد

حسین عبدالهی رئیس شورای مرکزی سازمان بسیج جامعه پزشکی استان قم با اشاره به اینکه مردم قم اطاعت پذیری بیشتری از ولی فقیه دارند، از کسب رتبه یک این استان در افزایش جمعیت خبر داد و گفت: آموزش و پرورش برای مادران نشست‌هایی علمی باروری برگزار کند.

راهکاری برای ارتقای آموزش همگانی ایرانیان

سید امیر محسن ضیایی رئیس جمعیت هلال احمر از راهکاری برای ارتقاء آموزش همگانی ایرانیان که سالهاست مغفول مانده است، خبر داد.

یک ایراد بحران‌زا در مترو

شاهین فتحی معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان تهران با اشاره به اینکه بسترهای لازم برای انتقال امکانات و اقلام در پایانه‌های مترو پیش بینی نشده است، بر لزوم نصب آسانسور در مداخل هوای ایستگاه تجریش برای امدادرسانی در شرایط بحرانی تاکید کرد.

وقتی "زیرمیزی" در خانه ملتی‌ها را هم می‌زند/روایت "زیرمیزی" دادن یک نماینده اصفهانی

زیرمیزی معضل تلخ جامعه ایرانی شده است، البته علّت و معلول‌های بسیاری برای آن مطرح می‌کنند ولی بیشتر مردم کوچه و بازار گرفتار این رشوه‌گیری برخی پزشکان شده‌اند ولی داستان زمانی جالب می‌شود که صابون این جرم به تَن مسئولان هم خورده باشد.

در بین مردم کمتر دیده شده که فردی با مشکل بیماری و علی الخصوص بیماری‌های حاد از جمله جراحی مواجه شده باشد و از آن طرف با مقوله زیرمیزی و یا به قول خود پزشکان با دریافت‌های غیرمتعارف مواجه نشده باشد.

حال این جریان زمانی جالب‌تر می‌شود که جست‌وجو شود که آیا مسئولان نیز با معضل زیرمیزی مواجه می‌شوند، البته شاید در وهله نخست این مسئله در ذهن تداعی شود که چون اکثر مسئولان از بهترین بیمه‌ها برخوردار هستند مسلماً با مشکل زیرمیزی مواجه نمی‌شوند و یا اینکه کمتر پزشکی حاضر می‌شود خود را در مقابل یک مسئول زیر سئوال ببرد و اظهار دریافت پول اضافی خارج از عرف یا همان زیرمیزی کند.

با این وجود این مسئله را از حمیدرضا فولادگر رئیس کمیسیون حمایت از تولید ملی مجلس که در نشست «تحریم تولید ملی» در خبرگزاری تسنیم حضور یافته بود جویا شدیم زیرا وی در این نشست گریزی به مسئله طرح تحول سلامت از منظر نقدی درباره اعتبارات این طرح زده بود، مبنی بر اینکه این نگرانی وجود دارد که به جای تامین زیرساخت‌های بهداشت و درمان کشور بیشتر این اعتبارات به جیب پزشکان رود.

براین اساس زمانی که از فولادگر پرسیدیم که آیا خودش تاکنون با معضل زیر میزی مواجه شده است،عنوان کرد: خودم خیر، ولی برای پدرم جهت یک عمل جراحی پرداخت کردم، منشی وی خیلی سریع و راحت به ما عنوان کرد که یک مقدار از پول را اینجا واریز می‌کنی و مقدار دیگر را در بیمارستان واریز کنید.

نماینده مردم شهرستان اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در گذشته متاسفانه دریافت‌های غیرمتعارف یا همان زیرمیزی بسیار رایج بود، ابراز امیدواری کرد تا با ادامه طرح تحول سلامت معضل زیرمیزی پزشکان برچیده شود.

4 بیماری که ایرانیان را می‌کُشد

علی اکبر سیاری معاون وزیر بهداشت نسبت به چهار بیماری که ایرانیان را می‌کشد، هشدار داد و گفت: سه عامل از جمله دو نوع ماده غذایی، بهداشت و سلامت جامعه ایرانی را تهدید می‌کند.

برای ارتقای آموزش همگانی ایرانیان صورت پذیرفت/ انتصاب و ایجاد معاونتی پس از 93 سال فعالیت

جمعیت هلال احمر با 93 سال فعالیت، طی فرآیندی برای ارتقای آموزش همگانی ایرانیان در حوادث غیرمترقبه، معاونت آموزشی، پژوهشی و فناوری این جمعیت را با انتصابی که ریاست هلال احمر حکم را ابلاغ کرد کلید زد.

5 تخلف عمده داروخانه‌های کشور

اکبر عبداللهی اصل معاون نظارت و برنامه‌ریزی سازمان غذا و دارو، 5 تخلف عمده داروخانه‌های کشور را تشریح کرد.

پاسخ آقای رئیس درباره سردرگمی بیماران در اورژانس بزرگترین بیمارستان کشور

سید تقی نوربخش مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درباره سردرگمی بیماران در اورژانس بیمارستان میلاد گفت: بنده به هیچ عنوان مدعی این نیستم که وضعیت بیماران در بیمارستان میلاد مطلوب است.

تسنیم

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: