دکتر شیرین عادل در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین آبریزش بینی،آبریزش چشم؛ عطسه های پی در پی، التهاب مجاری تنفسی و خارش پوستی را از علائم مقطعی آغاز فصل بهار و دردراستای گرده افشانی گیاهان بر شمرد.
وی ادامه داد: استفاده از غذاهای فراوری شده به دلیل مواد نگهدارنده و گاهی هم رنگ های مصنوعی موجب تشدید علائم آلرژی می شود.همچنین استفاده از مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع مانند مایونز، لبنیات پر چرب و گوشت های پر چرب منجر به افزایش علائم مربوطه خواهد شد.
استفاده از مواد غذایی حاوی باکتری های مفید
به گفته متخصص تغذیه، استفاده از ماست و کفیر می تواند موجب کاهش علائم آلرژی در فصل بهار شود .به طور کلی هم برای کنترل مشکلات حساسیت تا حد امکان باید از مصرف غذاها ومیوه های مذکور و داروهای ضد آلرژی به صورت خودسرانه پرهیز کرد.
وی توصیه کرد: برای تحمل مشکلات آلرژی افراد تا حد امکان نباید در ساعت های 5 تا 7 صبح و 5 تا 7 بعد از ظهر که گردافشانی گیاهان افزایش می یابد پنجره های خانه را باز کنند و از منزل هم خارج نشوند.
عادل همچنین یادآور شد: در این فصل به طور جدی باید از مصرف داروهای ضد حساسیت نیز خودداری نمود. زیرا بیشتر آنها حاوی کورتون هستند و برای سلامتی هم چندان مناسب نیستند.