به گزارش شفاآنلاین،در این بین اپراتورهای تلفن همراه به دلیل سود کلانی که از این راه به جیب می زنند نه تنها راه حلی به مشترکان ارائه نمی دهند بلکه با جمع کردن مبالغ مختلف از چندمیلیون مشترک تلفن همراه سود کلانی به جیب میزنند.مشکل پیامک ها یا مزاحمت های ارزش افزوده این روزها گریبان بسیاری از مشترکان تلفن همراه را گرفته و به این راحتی ها هم قرار نیست دست از سرشان بردارد.پیامک هایی که هم برای شرکت های(cpشرکت های ارسال پیامک های انبوه)سود آور است هم برای اپراتورهای تلفن همراه.
در این بین نیز،هستند مشترکان بیاطلاعی که ممکن است با یک بار فعال کردن این سرویس ها تا ماه ها اسیر پیامک های ارزش افزوده و مبالغی شوند که هر ماه در قبض های تلفن همراه شان اعمال میشود.
در این بین اما سکوت وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که به نظر می رسد نوعی همسویی و همراهی با شرکت های cp و اپراتورهای همراه اول است و مخابرات در مقابل اپراتورهای متخلف حاضر به حمایت از مشترکان تلفن های همراه نیست.دراین شرایط اولین سوالی که در هربار مواجهه با این قبیل پیامک ها و از آن مهم تر مواجهه با قبضی که ممکن است نیمی از مبلغ آن متعلق به سرویس پیامک ارزش افزوده باشد به ذهن انسان متبادر می شود این است که سرویس ارزش افزوده چیست و برای رهایی از آن چه باید کرد؟
پیامک ارزش افزوده چیست؟
سرویس ارزش افزوده نوعی خدمات پیامکی است با هدف اصلی افزایش ارتباط و تعامل بیشتر بین اپراتور و مشترک تلفن همراه . تعاملی بر پایه ایجاد سرگرمی یا اطلاع رسانی و حتی بازاریابی.در سرویس پیامکی ارزش افزوده(vas) مشترک تلفن همراه بر اساس درخواست خود و در ازای اطلاعاتی که دریافت می کند هزینه هر پیامک را به اپراتور پرداخت می کند.همین امر باعث شده تا اپراتورهای تلفن همراه توجه ویژه ای به این سرویس داشته باشند و خود حتی با همکاری شرکت های پشتیبان اقدام به ایجاد تالارهای مختلف برای ارایه خدمات و سرگرمی های گوناگون به مشترکان کنند.
به عنوان مثال آن چه از سایت رسمی اپراتور همراه اول بر می آید،این اپراتور با 4 شرکت به صورت رسمی برای ارایه خدمات پیامکی ارزش افزوده همکاری می کند و خدمات پیامکی در قالب 10 سرفصل اصلی و ده ها زیر مجموعه به مشترکان ارایه می دهد. موضوعاتی مانند اخبار و اطلاع رسانی،بازار و تجارت،بازار و سرگرمی ،بهداشت و سلامت ،دانش و آموزش و مسابقات.
زمان