وی ادامه داد: البته مشارکت اقتصادی و اجتماعی زنان همانطور که از توسعه فرهنگی و اجتماعی جوامع تاثیر میپذیرد، میتواند؛ تاثیر به مراتب بیشتری بر توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و همچنین دارای اثرات بینالنسلی بر جوامع داشته باشد. به گونهای که مطالعات نشان میدهد، زنان نسبت به مردان سهم بیشتری از درآمد خود را صرف سرمایهگذاری در آموزش فرزندانشان میکنند.
نگین افزود: با نگاهی به روند اشتغال از سال 1388 تا 1392 در مییابیم که سهم شاغلان مرد روندی صعودی و سهم شاغلان زن روند نزولی داشته است. بدینترتیب با پدیده مردانه شدن اشتغال و زنانهشدن بیکاری مواجه هستیم. شکاف جنسیتی اشتغال طی این دوره 5 ساله تقریبا روند صعودی داشته و به عبارت دیگر میتوان گفت، جذب مردان در بازار کار نسبت به زنان همواره بیشتر بوده است.
مشاور وزیر کار اظهار کرد: علیرغم سهم اندک شاغلین زن از اشتغال کشور، سهم آنان در تعدادی از گروههای عمده فعالیت به لحاظ ماهیتی و شرایط اجتماعی و خانوادگی از جمله آموزش و سلامت که عمدتا فعالیتهای تخصصی، علمی و فنی حرفهای بوده، به سهم شاغلین مرد نزدیکتر شده است.
وی ادامه داد: همچنین یکی دیگر از مهمترین اقدامات برای توانمندسازی زنان توجه به پوشش مخاطرات بیماری، از کارافتادگی، سالمندی و بیکاری آنان یا به عبارتی ارائه خدمات تامین اجتماعی میباشد. اولویت دادن به تامین اجتماعی به غلبه بر فقر شدید و کاهش نابرابریهای اجتماعی که خود ریشه اصلی آسیبهای اجتماعی میباشند، برمیگردد.