پرند تصریح کرد: بیش از 40 میلیون نفر جزو جمعیت غیرفعال کشور محسوب می شوند و 5.3 درصد این افراد دارای تحصیلات عالیه هستند و برآوردها نشان می دهد هر ایرانی 3.7 افراد را پشتیبانی می کند که عدد بالایی است و باید جمعیت غیرفعال را به جمعیت فعال و شاغل تبدیل کنیم.
وی بیان کرد: در کشورهای توسعه یافته هر نفر در خانواده به طور متوسط 2.3 افراد را پشتیبانی می کند.
وی افزود: در سال جاری استان کرمان 11 هزار و 484 نفر جویای کار بوده اند که بیش از 36.27 درصد این افراد دارای مدرک کارشناسی بوده اند و تعداد زیادی از این افراد یعنی بیش از 80 درصد فاقد مهارت هستند.
پرند تصریح کرد: بحث مهمی که در شرایط تحریم و اقتصاد مقاومتی به آن نیاز داریم، توسعه کسب و کارهای کوچک، متوسط و مشاغل خانگی است.
وی بیان کرد: در مشاغل خرد و کوچک می توانیم با متوسط 30 میلیون تومان اشتغال ایجاد کرده و در حوزه پتروشیمی اگر بخواهیم کار کنیم، باید 2 میلیارد تومان سرمایه گذاری کنیم که یک اشتغال ایجاد شود.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به تصویب سه طرح در شورای عالی اشتغال، گفت: توانمندسازی و آموزش های مهارتی برای فارغ التحصیلان و دانشجویان با تاکید بر اشتغال پایدار یکی از این طرح هاست.
وی افزود: توانمندسازی و آموزش های مهارتی برای روستائیان طرح دیگر است که به عشایر، روستائیان، مناطق مرزی و مناطق محروم با تاکید بر اشتغال پایدار اجرا خواهد شد.
پرند تصریح کرد: آموزش تولید و بازاریابی طرح دیگر مصوب است که در حال حاضر در مناطق مختلف با موفقیت پیش می رود.
ایسنا