وی افزود: کتاب، فیلم و کلیپ، زوجین موفق، خیرین، افراد و نهادهای تاثیرگذار، دستگاههای برتر، مفاخر و نخبگان، تئاتر و نمایشنامه، شبکههای اطلاع رسانی مجازی، رسانه های دیداری، شنیداری و مکتوب، برنامه های خاص استانی، ادبیات و موسیقی، محورهای امسال این جشنواره هستند.
رئیس دبیرخانه جشنواره ملی ازدواج و خانواده جوان تصریح کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و در راستای حساس سازی گروههای مرجع و فرهنگ سازی ازدواج آگاهانه، آسان، پایدار و به هنگام، امسال محورهای جشنواره متفاوتتر و به لحاظ کیفی و کمی ارتقا یافته است. همچنین داوری ها در سطح ملی و با حضور اساتید و صاحبنظران تخصصی در هر محور، انجام میشود.
مدیرکل دفتر برنامهریزی ازدواج و تعالی خانواده با اشاره به اهمیت پرداختن به مسئله ازدواج در بین مسئولین گفت: دین مبین اسلام بر امر ازدواج و تحکیم خانواده تاکید فراوانی دارد. الگوسازی، حل مشکل ازدواج جوانان و آموزش و فرهنگ سازی برای استحکام بنیان خانواده و ازدواج های پایدار وظیفه ای خطیر بر دوش مسئولین، کارشناسان و فعالان این حوزه است.
بهمنی اظهار داشت: این جشنواره با هدف فراهم سازی بخشی از زمینه های لازم برای تشکیل خانواده های آرام بخش، پایدار و متعالی و نیز کاهش زمینه های شکل گیری خانواده های آسیب دیده و کاستن از نرخ وقوع طلاق های نارس از طریق ترویج فرهنگ ازدواج های سالم و همسرداری شایسته به میمنت فرخنده سالروز ازدواج حضرت رسول اکرم(ص) و همسر بزرگوارشان حضرت خدیجه کبری(س) در 18 دی ماه سال جاری برگزار می شود. در این جشنواره با تدوین فرایند دقیق برای ارزیابی موضوعات مورد داوری، جوایز نفیسی به برگزیدگان اهدا میشود.
تسنیم