به گزارش شفا آنلاين،رحیمی کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و دارو همدان اظهار داشت: سبوس به علت دارا بودن اسید فتیک بالا جلوی جذب ریز مغذیهای آرد گندم را گرفته و از خواص نان میکاهد.
وی افزود: اگر برای عمل آوری خمیر تهیه شده از آرد سبوسدار که در کارخانه تحت کنترل تولید شده از خمیر مایع یا جامد (مخمر) استفاده شود، اسید فتیک تخریب و همه املاح و ویتامینهای موجود در گندم آزاد و جذب بدن میشود.
رحیمی خاطرنشان کرد: محصولات بینام و نشان به علت آنکه زیر نظر مستمر مسئولان مربوطه قرار ندارد به جای مخمر بیشتر توسط مواد بهبود دهنده یا جوش شیرین عمل آوری شده و در نتیجه حاوی درصد بالای اسید فتیک بوده و نان حاصله خواص چندان برای سلامتی نداشته و بلکه در بعضی موارد نیز برای سلامتی مضر است.