کد خبر: ۲۹۵۲۱
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - 2014July 28
شفا آنلاین:"مانوئل لینارس" یک فیزیکدان اسپانیایی است که به تازگی رشته خود را به تخصص آشپزی تغییر داده است و با ترکیب کردن فیزیک و آشپزی توانسته است بستنی های جالبی را طراحی کند که در حین آب شدن تغییر رنگ می دهد.
به گزارش شفا آنلاین، در فصل تابستان بهترین خوراکی در تمام دنیا بستنی است. بستنی کوچک و بزرگ نمی شناسند و در این آفتاب سوزان همه عاشق آن هستند. خوردن بستنی می تواند دمای بدن را کاهش دهد و مانع از گرما زدگی شود اما انتخاب بهترین بستنی خود یک چالش بزرگ است.

زمانی که می خواهید بستنی بخرید در میان چندین طعم سردرگم می شوید و به نظرتان شاید دیگر طعمی نمانده باشد که برای بستنی کشف نشده باشد ولی این نکته اشتباه است هنوز هم دانشمندان به دنبال کشف بستنی های جدید هستند.



"مانوئل لینارس"  یک فیزیکدان اسپانیایی است که به تازگی رشته خود را به تخصص آشپزی تغییر داده است و با ترکیب کردن فیزیک و آشپزی توانسته است بستنی های جالبی را طراحی کند که در حین آب شدن تغییر رنگ می دهد.

این دانشمند 37 ساله نام بستنی خود را "xamaleon" نامیده. این بستنی ابتدا بنفش است ولی پس از آب شدن کم کم به صورتی تبدیل می شود. طبق بررسی ها این بستنی از کمی توت فرنگی، بادام، موز، پسته، شکلات و وانیل تشکیل شده است ولی هیچ نکته دیگری به بیرون درز نکرده است.

این بستنی در منطقه بارسلون و کاتالانیا محبوب شده است و به زودی به تمام دنیا معرفی خواهد شد. با همه طعم هایی که تا به حال تست کرده ایم اما خوردن این بستنی کمی هیجان تازه به همراه دارد.




نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: