کد خبر: ۲۵۶۵۹۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020May 02
در ماه مبارک رمضان روزه‌داران باید به نوع وعده‌های غذایی خود توجه داشته باشند؛ به طور مثال در وعده سحر باید غذاهای کم‌حجم و غنی از مواد مغذی کم‌نمک، کم‌چرب و کم‌شیرین مصرف کنند و از غذاهای سرخ‌شده و پرادویه پرهیز کنند.
شفاآنلاین>سلامت> در این اینفوگرافیک که براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، به بایدها و نبایدهای وعده‌های غذایی در ماه رمضان، بویژه در شرایط شیوع کرونا، اشاره شده است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: