به گزارش شفا آنلاین، سرهنگ سید موسی حسینی با اشاره به تهدیدات بلوتوث و برنامه های پیام رسان تلفن همراه بر روی نوجوانان و جوانان گفت: برای حفاظت در مقابل تهدیدات مرتبط با فن آوری بلوتوث صرفا" در مواردی که قصد ارسال اطلاعات از یک دستگاه به دستگاه دیگر وجود دارد، باید فعال شود و با غیر فعال شدن بلوتوث امکان دستیابی افراد غیرمجاز به دستگاه مورد نظر سلب میشود.
وی با بیان اینکه در صورت استفاده از بلوتوث در یک محیط عمومی، همواره احتمال شناسائی ارتباط توسط افراد غیر مجاز وجود خواهد داشت افزود: بررسی تنظیمات امنیتی اکثر دستگاه ها ویژگی های متعددی را به منظور تامین طیف وسیع خواسته استفاده کنندگان ارائه می نمایند که فعال نمودن برخی از ویژگی های ارائه شده ممکن است شما را در معرض تهدیدات بیشتری قرار دهد.
سرهنگ "حسینی" گفت: در این رابطه لازم است ویژگی های غیر ضروری و یا اتصالات بلوتوث غیر فعال شود و سعی شود صرفا" گزینههایی را فعال کنید که ضمن تامین خواستههای مورد نظر، مشکلات و تهدیدات امنیتی خاصی را به دنبال نداشته باشند.
رییس پلیس فتا فارس بار دیگر به شهروندان هشدار داد به دلیل اینکه از این طریق امکان دوستی غیر مشروع با ارسال بلوتوث وجود دارد، مراقب فرزندان خود باشند.