حتی در افرادی که سابقه فشارخون ندارند، افزایش فشار با مصرف نمک کاملاً نرمال است و مصرف طولانیمدت نمک باعث میشود که فرد مستعد افزایش فشارخون شوند
شفاآنلاین>
سلامت>
یک فوق تخصص گوارش و کبد گفت: غذاهای شور یا بسیار تند، رفلاکس معده را تشدید میکنند و افرادی که دچار ورم، التهاب و زخم معده هستند با مصرف غذاهای بسیار شور شرایطشان بدتر میشود.
به گزارش
شفاآنلاین،محسن اسماعیلی ، با اشاره به اینکه بدترین عارضه نمک، افزایش فشارخون<
blood pressure> است، اظهار کرد: حتی در افرادی که سابقه فشارخون ندارند، افزایش فشار با مصرف نمک کاملاً نرمال است و مصرف طولانیمدت نمک باعث میشود که فرد مستعد افزایش فشارخون شوند.
وی با بیان اینکه افرادی که سابقه فامیلی و حتی استعداد فشارخون ندارند، با مصرف بیش از اندازه نمک مبتلا به افزایش فشارخون میشوند، گفت: نمک به لحاظ غذایی و روانی بهگونهای است که بر ذائقه افراد تأثیر میگذارد و با افزایش مصرف نمک، بدن عادت میکند.
این فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هر چه مقدار نمک غذا به مرور افزایش یابد به همان میزان عادت بدن به آن بیشتر میشود، اضافه کرد: از سوی دیگر هر چه میزان نمک غذا کمتر باشد، بدن مقدار کمتری به آن عادت میکند.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: مقدار نمکی که بهطور طبیعی در غذا وجود دارد، نیاز بدن را تأمین میکند و نیازی به افزودن نمک به غذا در سفره نیست. همچنین سدیم موجود در داخل غذا، برای تأمین نیاز بدن کفایت میکند و ضرورتی به افزودن نمک نیست.
وی با بیان اینکه نمک در افزایش اسید معده اثر آن چنانی ندارد، تأکید کرد: البته اگر غذا بسیار شور باشد احتمال آسیب سطحی وجود دارد، اما با اسید معده<Stomach> تداخلی ندارد. همچنین غذاهای شور و یا بسیار تند، رفلاکس معده را تشدید میکند و افرادی که دچار ورم، التهاب و زخم معده هستند با مصرف غذاهای بسیار شور شرایطشان بدتر میشود. مهر