کد خبر: ۲۲۳۲۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱:۵۹ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - 2019February 13
این ترشی حرارت خون و کبد و معده را تسکین می دهد و برای تسکین حدت تبهای گرم و صفراوی مفید است و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت و رفع سردرد های گرم بسیار خوب است
شفا آنلاین>سلامت>این ترشی که طعمی بسیار ملایم و سبک دارد به جهت برخورداری از خواص بی‌نظیر گیاه خـُرفه، بخصوص برای افراد مبتلا به درد معده و سر درد بسیار مفید است.برگ و ساقه آن مسکن صفرا است و آن را قمع می کند.

به گزارش شفا آنلاین:حرارت خون و کبد و معده را تسکین می دهد و برای تسکین حدت تبهای گرم و صفراوی مفید است و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت و رفع سردرد های گرم بسیار خوب است. خونریزی از هر عضوی را قطع می کند و همچنین برطرف کننده چرک سینه می باشد. در ادامه طرز تهیه این ترشی خوش طعم <Tasty pickles>و مقوی را به شما آموزش میدهیم.

مواد اصلی

    سبزی خرفه: ۱ کیلوگرم
    سیر رنده شده: ۱۰ حبه
    نمک و فلفل تند: به مقدار لازم
    سرکه: به مقدار لازم

طرز تهیه

1. ابتدا سبزی خرفه را پاک کرده شسته و درشت خرد میکنیم.و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند ولی هنوز تازه بماند .و بعد سبزی را آبکش کرده و میگذاریم تا کامل آبش کشیده شود.

2. سیر را رنده کرده و با سبزی مخلوط کرده و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و سرکه را روی مواد میریزیم.روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.

3. و در محیط خانه به مدت ۳ یا ۴ روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری شود.سرآشپز پاپیون

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: