ازدواج را می توان پیوند 2 انسان و 2 خانواده دانست که البته اجزای اصلی و اساسی آن، دختر و پسر هستند
شفا آنلاین>اجتماعی> پسری هستم 18 ساله که عاشق دختری شده ام که از من بزرگتر است. این اختلاف سنی برای ازدواج ما مشکلی ایجاد نمی کند؟
سوال کاربر :
به گزارش
شفا آنلاین:پسری ۱۸ ساله هستم و به دختری که ۵ ماه از خودم بزرگ تر است، علاقه دارم. آیا این اختلاف سن، ما را با مشکل مواجه می کند؟ لطفاً راهنمایی کنید.
پاسخ کارشناس :
ازدواج را می توان پیوند 2 انسان و 2 خانواده دانست که البته اجزای اصلی و اساسی آن، دختر و پسر هستند. هر قدر بین دختر و پسر، هماهنگی، تناسب و سنخیت بیشتری باشد پیوندشان استوارتر، مستحکم تر، پرثمرتر و لذت بخش تر خواهد بود. علت اساسی بیشتر ناهنجاری ها و ناسازگاری های زندگی های زناشویی، نداشتن تناسب و ناهماهنگی بین زن و شوهر است؛ بنابراین شناخت اموری که موجب هماهنگی و تناسب بین زوجین باشد، ضروری و لازم است. ملاک هایی که باید در ازدواج به آن ها توجه داشت برای شما که دختر مورد علاقه تان 5 ماه از شما بزرگ تر است، عبارت است از:
سن
این که شما از دختر مورد علاقه تان 5 ماه کوچک تر هستید، به شرطی که دیگر ملاک های مهم برای ازدواج وجود داشته باشد و شما تک بعدی او را انتخاب نکرده باشید؛ برای مثال فقط دلیل انتخابتان زیبایی نباشد مشکل ساز نمی شود. با این حال، اختلاف سنی دختر و پسر نباید آن قدر زیاد باشد که دوره رشدی آن ها متفاوت شود و در علاقه ها، سرگرمی ها، طرز نگرش و بینش و انرژی های روانی با هم متفاوت باشند یا احتمالاً درگیر شوند.
نگرش به اختلاف سنی
نحوه تفکر پسر و دختر نسبت به اختلاف سنی در ازدواج به خصوص درباره بزرگ تر بودن دختر از پسر، بسیار مهم است. اگر پسری از همان اول با تردید به بزرگ تر بودن خانمش بیندیشد، او آمادگی دارد که بعدا با کنایه اطرافیان به هم بریزد و این مسئله را مرتب به رخ خانمش بکشد، اما در برابر پسری که درگیر این گونه مسائل نیست به سادگی از کنار این مسئله می گذرد. همچنین دختری که به این مسئله حساس است، بعدها هر مسئله ای را در رابطه شان به خودش و سن بالایش نسبت می دهد که این از آسیب پذیری های چنین ازدواج هایی است.
داشتن حداقل بلوغ ها
علاوه بر سن شناسنامه ای باید به سن و بلوغ عقلی، اجتماعی، فرهنگی و ظاهر برای ازدواج توجه کرد. بلوغ احساسی، جسمی و جنسی، عقلی و اقتصادی باید متعادل و متوازن باشد. برخی در یکی از این انواع بلوغ رشد کافی دارند و به عنوان مثال در بلوغ احساسی یا عقلی ناقص و رشد نیافته هستند. دوران قبل از 20 سالگی دوران نوسان های خلقی، احساسی و عاطفی است و پس از آن است که فرد به ثبات دست می یابد؛ بنابراین و با توجه به این که هر 2 نفرتان زیر 20 سال هستید، بلوغ ها را در خودتان بررسی کنید.
آمادگی برای مستقل شدن
موضوع وابستگی به والدین یا دوستان در بسیاری از جوانان دختر و پسر قبل از ازدواج حل و فصل نشده است که لازم است فرد به این دیدگاه برای جدایی از خانواده اصلی و تمایل به همبستگی و کار گروهی رسیده باشد. علاوه بر این، هرچه هدف زوجین از ازدواج به هم نزدیک تر باشد ازدواج ثبات و آرامش بیشتری خواهد یافت. در پایان امیدوارم که این مطلب توانسته باشد به شما مخاطب عزیز کمک کند که انتخاب بهتری داشته باشید.khorasannews