کد خبر: ۱۹۲۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۳:۱۵ - ۳۰ فروردين ۱۳۹۷ - 2018April 19
تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم و تاثیرگذار در پیشگیری از بیماری‌های مزمن مانند چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، چربی خون و سندروم متابولیک و … و بیماری‌های صعب العلاج مانند انواع سرطان‌ها و تومورها است.

شفا آنلاین>سلامت>تغذیه>یک متخصص تغذیه و رژیم شناسی گفت: این موضوع ثابت شده‌ای است که تغذیه در کاهش بیماری‌ها موثر است بنابراین انتخاب درست رژیم غذایی با حفظ تعادل در استفاده از انواع منابع غذایی می‌تواند کمک زیادی در این ارتباط کند.

به گزارش شفا آنلاین:دکتر حامد پورآرام با بیان این مطلب افزود: تغذیه یکی از عوامل بسیار مهم و تاثیرگذار در پیشگیری از بیماری‌های مزمن مانند چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، چربی خون و سندروم متابولیک و … و بیماری‌های صعب العلاج مانند انواع سرطان‌ها و تومورها است.

وی با اشاره به اینکه در کنار انتخاب رژیم غذایی مناسب <رژیم غذایی مناسب>استفاده از روش‌های درستا پخت هم اهمیت دارد، ادامه داد: پخت صحیح نیز از مواردی است که باید در استفاده از مواد غذایی مورد توجه قرار گیرد.

عضو هیات علمی‌دانشگاه علوم پزشکی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی تهران تاکید کرد: حتی اگر انتخاب مواد غذایی درست باشد، اما نوع طبخ درست نباشد به اصطلاح ماده غذایی انتخابی تاثیر مثبتی برای بدن نخواهد داشت. به عنوان مثال ممکن است شخصی برای دریافت نشاسته و کربوهیدرات بخواهد از سیب زمینی استفاده کند، این سیب زمینی می‌تواند سرخ شده یا آب‌پز باشد. میزان پخت و استفاده از مواد افزودنی مانند روغن می‌تواند در نوع اثرگذاری ماده غذایی تاثیرگذار باشد.

پورآرام اضافه کرد: به طور کلی انتخاب‌ درست غذایی در کنار روش‌های درست طبخ غذاست که می‌تواند سلامت افراد را تضمین کند. بهترین شیوه این است که مواد غذایی با کمترین حرارت پخته شوند.

این متخصص تغذیه و رژیم شناسی اظهارداشت: میوه و سبزیجات هم بهتر است که به صورت تازه مورد مصرف قرار بگیرند و تا جایی که امکان دارد باید مواد خوراکی به صورت تازه مصرف شوند.

وی ادامه داد: طبیعتا برخی از مواد غذایی نیاز به پختن دارد، اما پختن هم باید با انتخاب روش‌های مناسب صورت بگیرد.طبنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: