کد خبر: ۱۸۹۵۴۰
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۰ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۷ - 2018March 24
کوروش جعفریان افزود: بطور کلی مغزها جزو گروه های غذایی چرب به شمار می روند.وی اضافه کرد: مغزها علاوه بر چربی دارای املاح و ویتامین مانند آهن، روی، منیزیم و منگنز هستند.
شفاآنلاین>سلامت>عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: آجیل ها دارای مقادیر زیادی انرژی هستند و افراط در مصرف آنها منجر به اضافه وزن می شود.

به گزارش شفاآنلاین،کوروش جعفریان افزود: بطور کلی مغزها جزو گروه های غذایی چرب به شمار می روند.وی اضافه کرد: مغزها علاوه بر چربی دارای املاح و ویتامین مانند آهن، روی، منیزیم و منگنز هستند.

عضو هیات علمی تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مغزها از فیبر غیر محلول نیز غنی هستند که بیشترین اثر آن افزایش حجم توده های گوارش و تسهیل دفع است.

جعفریان نسبت به مسمومیت ناشی از مصرف آجیل های نامرغوب و کهنه هشدار داد و افزود: انباشت رنگ، طعم دهنده و سموم آجیل های نامرغوب در بدن در طولانی مدت می تواند خطرناک باشد.پیش از این، معاون اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته بود، 50 درصد ایرانی ها یا اضافه وزن دارند و یا گرفتار چاقی هستند.

محمد مهدی ایازی در آیین راه اندازی 2 طرح درمانی در رفسنجان با بیان اینکه ریشه بسیاری از بیماری ها در چاقی است، اظهار کرد: پیشگیری مقدم بر درمان است و مردم باید به فکر سلامت خود باشند و سبک زندگی خود را تغییر دهند تا کمتر بیمار شوند.

وی تحرک، ورزش و انتخاب نوع غذای سالم و سرشار از ویتامین ها، بدون نمک و چربی را عامل مهم پیشگیری از ابتلا به چاقی دانست و افزود: یکی از بیماری هایی که انسان به آن دچار می شود دیابت است و چاقی زمینه ای برای بروز این بیماری است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: