کد خبر: ۱۸۲۸۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵:۳۰ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - 2018January 27
زمستونه و سوپ های مختلف خیلی میچسبه از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی …

شفا آنلاین>تغذیه>زمستونه و سوپ های مختلف خیلی میچسبه از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی …

به گزارش شفا آنلاین: زمستونه و سوپ های مختلف خیلی میچسبه از سوپ های گیاهی گرفته تا مرغی یا گوشتی … در این مطلب هم طرز تهیه یه سوپ مقوی، پر انرژی و خوشمزه رو براتون میذارم که از نظر مواد تشکیل دهنده اش یه وعده غذایی کامله و از گوشت، سبزیجات و جو تشکیل شده. امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.
 

مواد لازم:

        ۱۵۰ گرم گوشت (ترجیحا گوسفند نباشد)
        ۱۰۰ گرم جوی پوست کنده
        ۴ عدد هویج
        ۲۰۰ گرم کرفس
        ۲ مشت گشنیز تازه
        ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
        ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
        نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه سوپ گوشت و سبزیجات

مراحل تهیه :

    برای تهیه این سوپ ابتدا باید گوشت رو بپزیم. اینکه از چه گوشتی هم استفاده کنیم سلیقه ایه اما من از گوشت گوساله ی کم چرب استفاده کردم  چون به نظرم گوشت گوسفند یا گوشت پر چرب برای سوپ خیلی سنگینه. گوشت رو خورد کرده و همراه کمی روغن، فلفل، زردچوبه و یک قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ داخل قابلمه میریزیم بعد مواد رو با هم تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده.
    ۳ لیوان آب سرد به گوشت اصافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت برای حدود ۲ ساعت بپزه. وقتی گوشت پخت به اندازه کافی نمک هم بهش اضافه میکنیم.
    جو پوست کنده رو هم همراه ۳ لیوان آب داخل یه قابلمه دیگه میریزم و میذاریم تا برای ۱ الی ۲ ساعت بپزه تا نرم بشه و لعاب بندازه.
    بعد از این مدت جو پخته و نرم شده.
    وقتی گوشت پخت از آبش درش میاریم و کمی خوردش میکنیم.
    گوشت خورد شده رو به جو پخته اضافه کرده و با گوشتکوب برقی خوب پوره شون میکنیم یا اینکه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم.
    حالا آب گوشت رو هم به پوره مون اضافه میکنیم و حدود ۲ الی ۳ لیوان دیگه آب هم بسته به غلظتی که میپسندیم، داخل سوپ میریزیم.
    رب رو همراه کمی روغن، یک قاشق پیاز داغ و زرچوبه کمی سرخ میکنیم تا از خامی دربیاد.
    حالا هویج خام خورد شده، کرفس خام خورد شده و رب سرخ شده رو به مایه سوپمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سوپ با حرارت ملایم قوام بیاد و سبزیجات هم بپزن.
    در یک ربع انتهایی هم گشنیز خورد شده رو اضافه میکنیم.
    حالا سوپ خوشمزه ما آماده سرو کردنه … نوش جان


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: