کد خبر: ۱۷۱۵۱۸
تاریخ انتشار: ۰۶:۳۰ - ۰۴ آبان ۱۳۹۶ - 2017October 26
سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می‌توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.
شفا آنلاین:سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می‌توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.
 
* میزان سرو: 10 الی 12 عدد

مواد لازم میانی:

    روغن: 3 قاشق سوپ خوری
    میخک: 6 الی 7 عدد
    تخم خردل: یک قاشق سوپ خوری
    زیره (پودر شده): 2 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
    تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری
    زنجبیل (پودر شده): یک برش کوچک
    زردچوبه: یک قاشق چای خوری
    چوب دارچین: یک عدد
    سیر (ریز خرد شده): 4 حبه
    فلفل قرمز (خشک شده): 3 عدد
    پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
    هویج (نگینی خرد شده): 2 عدد
    سیب زمینی پخته (نگینی خرد شده): 3 عدد
    لیموسنگی: یک عدد
    نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
    آرد: 2 قاشق سوپ خوری
    نمک: به مقدار لازم
    روغن: به مقدار لازم


مواد لازم خمیر:

    آرد: یک کیلوگرم
    نمک: 2 قاشق چای خوری
    آب: به مقدار لازم

 
طرز تهیه سمبوسه هندی

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنی ها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی آنها بلند شود. سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده را در روغن تفت دهید. پیاز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، آب لیمو ترش، نمک و آرد را اضافه کرده تفت دهید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید، چوب دارچین و میخک ها را از مواد جدا کنید.

برای تهیه خمیر، مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت سفت بودن خمیر کمی آب بیفزایید. خمیر را ورز داده و سپس گلوله هایی به اندازه گردو از آن جدا کنید. گلوله های خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل قیف در آورید (مثلثی شکل). سپس مخلوط مواد میانی را روی هر یک از آنها قرار داده و لبه ها را روی هم بگذارید. سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس سرو نمایید.
برچسب ها: سمبوسه ، هندی ، خمیر
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: