راه های بسیاری برای درمان فشار خون وجود دارد که از جمله آن ها تغییر شیوه زندگی و استفاده از دارو است.
شفا آنلاین: اما در صورتی که به درمان های
سنتی و گیاهی<Traditional and herbal treatments> نیز علاقه مند باشید، روش های بسیاری در این زمینه وجود دارد.
البته در صورتی که می خواهید از روش های گیاهی استفاده کنید، پیش از شروع
با پزشک معالج خود مشورت کنید، زیرا اگر بعضی از گیاهان به مقدار زیاد مصرف
شوند، ممکن است اثرات جانبی ناخواسته یا تداخل دارویی داشته باشند.
گیاه پنجه گربه (اونکاریا)
به گزارش
شفا آنلاین:
از
گیاهانی است که در طب سنتی چینی برای درمان بیماری فشار خون و بیماری های
عصبی استفاده می شود. این گیاه با تاثیر بر ورودهای کلسیم در سلول ها، به
پایین آمدن فشار خون کمک می کند.اسطوخودوس
اسانس
اسطوخودوس همواره برای ایجاد آرامش استفاده شده است. همچنین سبب کاهش فشار
خون نیز می شود. هرچند به طور کلی از این گیاه در آشپزی استفاده نمی شود،
اما می توان از گل های آن به همراه رزماری در تهیه نان و کیک استفاده کرد.
تخم کرفس
برای
چاشنی سوپ استفاده می شود. در طب چینی از تخم کرفس برای کاهش فشار خون
استفاده می شود، البته مطالعات نیز این موضوع را تایید می کنند. علاوه بر
این می توان از آب کرفس نیز برای پایین آوردن فشار خون استفاده کرد. به طور
کلی این گیاه ادرارآور است و به همین دلیل در کاهش فشار خون موثر است.
زالزالک
یک
درمان گیاهی موثر برای کاهش فشار خون که هزاران سال است که در طب سنتی چین
به کار می رود؛ جوشانده زالزالک است. این جوشانده تمام خواص مفید برای
سلامت قلب و عروق، کاهش فشار خون، پیشگیری از لخته شدن خون در رگ ها و
افزایش جریان خون را داراست و مکمل های آن به صورت قرص، شربت و چای در
بازار عرضه می شود.
هل
ادویه
ای هندی است که معمولا در غذاهای جنوب شرقی آسیا استفاده می شود. در یک
مطالعه تحقیقی روزانه به تعدادی از افراد مبتلا به فشار خون بالا، پودر هل
داده شد که در نتیجه اثرات مفید آن در کاهش فشار خون تایید شد. از دانه های
هل یا پودر آن می توان در تهیه سوپ و غذاهای دیگر استفاده کرد.
ریحان
سبزی
بسیار خوش مزه و خوش طعمی است که می توان آن را به همراه انواع غذا
استفاده کرد. عصاره ریحان اثرات مفیدی در کاهش فشار خون دارد، هر چند بسیار
جزیی است. این سبزی را بدون نگرانی به رژیم غذایی روزانه افزوده و مطمئن
باشید که عوارض جانبی نخواهدداشت.
دارچین
ادویه
خوش طعمی است که به کاهش فشار خون کمک می کند. دارچین را به صورت روزانه
باید مصرف کرد تا اثرات آن در کاهش فشار خون مشاهده شود. همچنین می توان
پودر آن را در انواع غذا یا نان به کار برد یا چوب آن را همراه با چای و دم
نوش ها مصرف کرد.