فلاونول
های موجود در شکلات تلخ از طریق کاهش فشار خون و تصفیه جریان خون به قلب و
همچنین به مغز، به بهبود سلامت قلب کمک میکنند. آنها همچنین در کاهش خطر
ابتلا به سرطان نیز موثرند.
شکلات
تلخ میزان مقاومت به انسولین که فاکتوری بسیار شایع در ایجاد بیماریهای
مانند دیابت، بیماری قلبی عروقی و سایر بیماریهای قلبی است را کاهش
میدهد.
شکلات
تلخ حاوی غلظت بالای آلکالوئیدی موسوم به تئوبرومین است که دارای خواص
محرک و اثرات آرامش بخش است. این ماده میتواند باعث اتساع عروق خونی شود.سپید