به گزارش شفا آنلاین،محمدعلی اسدی با اشاره به افزایش توان و ظرفیت ساماندهی معتادان متجاهر در شهر تهران طی سالهای اخیر اظهار کرد: بر اساس بررسیهای صورت گرفته تهران بین 8 تا 12 هزار معتاد متجاهر و خیابانی دارد و این در حالی است که در ابتدای دولت یازدهم ظرفیت نگهداری معتادان خیابانی و متجاهر شهر تهران، حدود 400 نفر بود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر(drugs) استان تهران افزود: خوشبختانه با توجه به اقدامات انجام شده در این بخش، امروز این ظرفیت در استان، به حدود 10 هزار نفر رسیده است.
وی در پاسخ به این سوال که چرا علیرغم ادعای مسئولان مبنی بر جمعآوری معتادان متجاهر از سطح معابر و خیابانها، هنوز شاهد جولان این افراد در سطح شهر هستیم گفت: اینکه علی رغم بارها جمع آوری، مردم هنوز افرادی را در خیابان میبینند، به دلیل استانداردهای بهداشتی طراحی شده در پروتکل ماده 16 است؛ مثلاً معتادان خیابانی زیر15 سال و بالای 65 سال، معتادان مبتلا به ایدز و هپاتیت و سل، معتادان دارای زخم باز جزو این پروتکل قرار نمیگیرند و عمده این افرادی که هنوز در خیابان ها هستند جزو این بخش هستند که در پروتکل ماده 16 قرار نمیگیرند و دستگاههای دیگر از جمله وزارت بهداشت، سازمانهای مردم نهاد و ... باید برای درمان آنها ورود کنند.
اسدی در پایان در خصوص تعداد معتادان زن خیابانی مشمول ماده 16 در شهر تهران نیز گفت: بر اساس بررسیهای انجام شده، نهایتاً 100 زن معتاد خیابانی و متجاهر در شهر تهران وجود دارد که جزو پروتکل ماده 16 قرار میگیرند. این به معنای آن است که مثلاً زنانی که ایدز و هپاتیت دارند جزو مصادیق این ماده قرار نخواهند گرفت.