به گزارش شفا آنلاین،نتایج یک گزارش علمی نشان می دهد تغییرات اقلیمی بر محصولات کلیدی نظیر برنج، گندم و ذرت تاثیر خواهند داشت.
کارشناسان(experts) با تحلیل و بررسی مطالعات قبلی دریافتند افزایش دما تاثیر منفی بر محصولات جهانی گندم، ذرت و برنج خواهد داشت.
طبق این گزارش، به ازای هر درجه سانتیگراد افزایش میانگین دما، میانگین کاهش محصولات جهانی گندم تا ۶ درصد برآورد شده است.
همچنین در این گزارش آمده است محصول برنج تا ۳.۲ درصد و ذرت تا ۷.۴ درصد به ازای هر درجه افزایش سانتیگراد گرمای زمین کاهش خواهد یافت.
طبق این گزارش، در تولید محصول سویا تغییر چشمگیری اتفاق نخواهد افتاد.
به گفته کارشناسان، این چهار محصول کلید بقای بشریت هستند که دو سوم مصرف کالری مردم جهان را تشکیل می دهند و تغییر اب و هوا بر میزان تولیدشان در اینده اثر خواهد گذاشت.