کد خبر: ۱۴۹۹۸۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017April 26
دکتر حسین حدادی، دبیر انجمن غلات با بیان این مطلب گقت: افزودنی مجاز سبب ارتقای کیفیت نان و ارزش تغذیه ای آن می شود.
شفا آنلاین>سلامت>دبیر انجمن غلات(Cereals) در خصوص استفاده از افزودنی های غیرمجاز در نانوایی ها هشدار داد.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر حسین حدادی، دبیر انجمن غلات با بیان این مطلب گقت: افزودنی مجاز سبب ارتقای کیفیت نان و ارزش تغذیه ای آن می شود.

وی در ادامه افزود: برای رفع مشکل کمبود آهن، اسید فولیک به صورت مکمل در کنار آهن به آرد اضافه شده و مجب افزایش جذب آهن می شود.

دبیر انجمن غلات با اشاره به این که متاسفانه برخی نانوایی ها در طبخ از افزودنی غیرمجاز استفاده می کنند، اظهارداشت: این مساله در مواردی می تواند سلامت(Health) فرد را به خطر اندازد.

حدادی در پایان خاطرنشان کرد: افزودنی های غیرمجاز نه تنها کیفیت نان را بالا نمی برد، بلکه تاثیر منفی بر روی ارزش تغذیه نان دارد و سلامت  افراد جامعه را به خطر می اندازد از این رو باید جلوی استفاده از افزودنی های غیر مجاز توسط مراجع زیرربط گرفته است.رادیو سلامت
برچسب ها: نان ، سلامت ، کمبود
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: