کد خبر: ۱۴۸۶۶۴
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 15
سلول های سرطانی همیشه در بدن وجود دارند، اما رشد و تکثیر آن ها به خود ما، عادت ها و نوع تغذیه مان بستگی دارد
شفا آنلاین>تغذیه>یکی از بیماری های مهلکی که متاسفانه امروزه بسیار گسترش پیدا کرده و شنیدن نام آن هم می تواند ترسناک باشد، سرطان(Cancer) است. بیماری که انواع مختلفی دارد و سالانه میلیون ها نفر را به کام مرگ می کشاند.

به گزارش شفا آنلاین،عوامل وراثتی تاثیر زیادی در بروز این بیماری دارند، اما نباید تاثیر تغذیه را به عنوان عاملی مهم در ابتلا و پیشگیری از آن نادیده گرفت.

سلول های سرطانی همیشه در بدن وجود دارند، اما رشد و تکثیر آن ها به خود ما، عادت ها و نوع تغذیه مان بستگی دارد. سرطان انواع متعددی دارد و واکنش و متاستاز آن در هر بدن متفاوت است. مهم این است که در جنگ بین سرطان و بدن، طرف بدن را بگیرید و به سلول های سرطانی مجال رشد ندهید.

چند نوشیدنی مفید و طبیعی را معرفی می کنیم که خواصی ضدسرطانی دارند و حالت اسیدیته بدن را کاهش می دهند.

آب هویج، سیب و اسفناج
هویج و اسفناج دارای ویتامین های A و E و B و مواد مغذی مانند کلسیم هستند که برای بدن بسیار مفید و برای پیشگیری از رشد سلول های سرطانی فوق العاده اند. برای اینکه از سرطان دور بمانید، مخلوطی از هویج سیب و اسفناج(Spinach) را بنوشید.

نوشیدنی کلم
کلم برگ سرشار از ترکیبات مغذی زیادی مانند پروتئین، کربوهیدرات، منیزیم، پتاسیم و ویتامین C است که می تواند در ترکیب با دیگر سبزیجات شما را در برابر سرطان ایمن کرده و بدن تان را تقویت کند. برای تهیه این نوشیدنی ویژه، کافی است سه تا چهار برگ کلم و نیم لیتر آب را مخلوط کنید.

نوشیدنی سبز
یکی از سبزیجات فوق العاده برای پیشگیری از سرطان، کلم است و می توان از آن نوشیدنی های متفاوتی تهیه کرد تا با رساندن مواد مغذی به بدن مانع از تشکیل سلول های سرطانی و تکثیر آن ها شود. سه برگ کلم، دو برگ اسفناج و اگر تمایل داشتید چند تکه بروکلی را با آب سه عدد پرتقال میکس کنید. استفاده از بروکلی(broccoli) اختیاری و بستگی به ذائقه خودتان دارد. این نوشیدنی را ناشتا میل کنید تا خواص آن به خوبی جذب بدن شود.

آب گوجه فرنگی
«لیکوپن» یکی از ترکیبات بسیار مفید برای پیشگیری از رشد و تکثیر سلول های سرطانی است که در آب گوجه فرنگی یافت می شود. آب گوجه فرنگی حاوی خواص آنتی اکسیدانی بالایی بوده و یکی از منابع غذایی فوق العاده لیکوپن است.

برچسب ها: سرطان ، وراثت ، اسفناج
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: