کد خبر: ۱۴۷۷۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲:۳۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۶ - 2017April 07
سس پنیر فرانسوی مناسب برای سرو با انواع سبزیجات، صیفی جات و استیک می باشد. طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

شفا آنلاین:مواد لازم:

  • نمک و فلفل     به میزان لازم
  • پیاز کوچک رنده شده     1 عدد
  • روغن زیتون     2قاشق سوپخوری
  • سرکه     2 قاشق سوپخوری
  • خامه     50 گرم
  • پنیر کممبرت     50 گرم
  • جعفری خرد شده    1 قاشق سوپخوری
 

 
طرز تهیه:

پنیر ، خامه و سرکه را در مخلوط کن بریزید ، چند ثانیه مخلوط کنید تا یکدست شود روغن زیتون را اندک اندک اضافه کنید . اگر سس غلیظ بود اندکی شیر یا آب به آن اضافه کنید تا به راحتی از مخلوط کن جدا شود سس را به ظرف اصلی منتقل کنید . پیاز و جعفری و نمک و فلفل راد به آن اضافه کنید .
 

 
این سس مناسب برای سرو با انواع سبزیجات ، صیفی جات و  استیک می باشد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: