برای سیر ، اثر ضد عفونی کننده ، اشتها آور، پایین آورنده فشارخون ، چربی و کلسترول بد و همچنین معالجه اسهال ، سردرد و سرگیجه ذکر شده است.
شفا آنلاین: علاوه بر آن که سیر به صورت خام ، پخته یا ترشی مصرف می شود، در طب و داروسازی نیز استفاده های فراوان دارد. به گزارش
شفا آنلاین، یکی از زیباترین جلوه های
نوروز سفره هفت سین<Haft-sin> است، خوراکی هایی چون سرکه ، سماق،سمنو ، سیر ، سنجد و
سیب به همراه قرآن کریم ،سبزه، ماهی قرمز ، آیینه ، سکه و ... سفره زیبای
هفت سین را مزین می سازند. در اینجا ، برخی از خواص سین های خوراکی را
بررسی می کنیم.
سیر، پزشک طبیعی علاوه بر آن که سیر به صورت خام ، پخته یا ترشی مصرف می شود، در طب و داروسازی نیز استفاده های فراوان دارد.
برای سیر ، اثر ضد عفونی کننده ، اشتها آور، پایین آورنده فشارخون ، چربی و
کلسترول بد و همچنین معالجه اسهال ، سردرد و سرگیجه ذکر شده است.
مالیدن به پوست سر و خوردن سیر تازه ، موی تازه می رویاند و منگنز موجود در
آن موجب می شود موهای سفید شده بریزند و موی سیاه به جای آن ها بروید.
ماسک سیر رنده شده و عسل نوعی پیلینگ (لایه برداری پوست) و از بین برنده
جوش و لک صورت است.