ترکیبی از غذاهای سالم مخصوص فصل بهار و اضافه کردن آنها به رژیم غذایی برای بهبود سلامت کلی مبتلایان به دیابت سودمند است.
شفا آنلاین:ترکیبی از غذاهای سالم مخصوص فصل بهار و اضافه کردن آنها به رژیم غذایی برای بهبود سلامت کلی مبتلایان به دیابت سودمند است.
به گزارش
شفا آنلاین:در اینجا 9 ماده غذایی بهاره به بیماران دیابتی<Diabetics> بیشتر معرفی شده است:
کنگر فرنگی:
یک عدد کنگر فرنگی تنها حاوی 25 کالری، و 170 گرم پتاسیم است ضمن این که
چربی آن عدد صفر است. کنگر فرنگی منبع خوبی از ویتامین ث، آنتی اکسیدان ها،
فولات و منیزیوم محسوب می شود. فیبر بالای این سبزی به مدیریت قند خون و
حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند، ضمن این که منجر به کاهش سطح کلسترول و
کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و جلوگیری از انواع خاصی از سرطان ها
می شود.
چغندر: یک ماده
مغذی دیابت پسند است، آنتی اکسیدان های موجود در آن منجر به ایجاد محافظت
در برابر بیماری های عروق کرونر، سکته مغزی، کاهش میزان کلسترول می شود و
اثرات ضد پیری دارد. چغندر حاوی دو کاروتنوئید لوتئین و زیگزانتین است که
منجر به حفظ سلامت چشم و جلوگیری از مشکلات چشمی مرتبط با سن مانند
دژنراسیون ماکولا می شود. چغندر منبع خوبی از فولات و منگنز بعلاوه پتاسیم،
ویتامین ث، مس، منیزیوم، آهن و فسفر است.
زغال اخته: سرشار
از آنتی اکسیدان است و در هر فنجان تنها 80 کالری و 20 گرم کربوهیدرات
دارد. مزایای سلامتی زغال اخته عبارتند از کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری
های قلبی عروقی و دیابت و همچنین افزایش بهبود حافظه و عملکرد شناختی.
توت فرنگی:
سرشار از ویتامین ث، پتاسیم، فیبر، و سایر آنتی اکسیدان ها است. هر فنجان
توت فرنگی تنها 44 کالری، 4 گرم کربوهیدرات و بیش از 3 گرم فیبر دارد.
نخود فرنگی:
نخود سبز یک انتخاب فوق العاده برای کاهش وزن و حفظ رژیم غذایی سالم است.
این ماده مغذی منبع خوبی از مواد معدنی است و در هر فنجان تنها 67 کالری،
13 گرم کربوهیدرات و 5 گرم پروتئین دارد. نخود سبز حاوی آنتی اکسیدان ها
است و مواد مغذی موجود در آن خاصیت ضد التهابی دارد. نخود فرنگی سرشار از
ویتامینEو ویتامین ث بعلاوه ویتامین کا و روی است. این خوراکی همچنین منبع
خوبی از پروتئین و فیبر محسوب می شود و در تنظیم قند خون و اشتها موثر است.
تربچه:
نصف فنجان تربچه تنها 10 کالری و 2 گرم کربوهیدرات دارد به طوری که در
برنامه غذایی دیابتی ها برای کنترل وزن و سلامت قلب بسیار موثر است. تربچه
سرشار از پتاسیم، فیبر، اسید فولیک و ویتامین ث است. تربچه و دیگر سبزیجات
ریشه دار به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.
گوشت بره:
در ارتباط با سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن است. مصرف 3
اونس از این گوشت در روز 30 درصد نیاز روزانه به روی را برطرف می کند و
برای رشد و ترمیم بافت ها ضروری است. همچنین 17 درصد میزان آهن مورد نیاز
نیز با این مقدار گوشت بره تامین می شود. گوشت بره غنی از ویتامین ب است.
مارچوبه: یکی
از بزرگترین هدایای بهار است و مواد مغذی موجود در آن به کاهش خطر سرطان،
بیماری های قلبی و فشار خون بالا کمک می کند. یک فنجان مارچوبه پخته شده
تنها 32 کالری و 3 گرم کربوهیدرات همراه با 3 گرم فیبر دارد. مارچوبه سدیم
کمی دارد، عاری از چربی و کلسترول است.
یک وعده مارچوبه 10 درصد نیاز روزانه شما به فولات، 8 ذرصد نیاز روزانه به
فیبر و پتاسیم و 100 درصد نیاز روزانه به ویتامین ث را تامین می کند.
مارچوبه دومین منبع مفید اسید فولیک بعد از آب پرتقال است و مصرف آن با
کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان روده، بیماری کبد و اسپینابیفیدا
در ارتباط است.
ریحان: منبع غنی از ویتامین کا، بتا کاروتن، منیزیوم، پتاسیم، ویتامین ث محسوب می شود و مصرف آن با سلامت قلب در ارتباط نزدیک است.