تاکنون ۴۷۹ هزار و ۸۶۲ مورد بازرسی از مراکز حساس تهیه، توزیع و طبخ مواد غذایی، رستورانها و قنادیها با هدف کنترل بهداشت فردی و مواد غذایی انجام شده است.
شفا آنلاین>اجتماعی>مسئول برنامه سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به افزایش بازرسی ها از اماکن بین راهی گفت: تاکنون پلمپ مراکز عرضه مواد غذایی۱۸۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.به گزارش شفا آنلاین،سیدرضا غلامی مسئول برنامه سلامت(Health) نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت(Ministry of Health) با
اشاره به طرح سلامت نوروز و بازرسیهای انجام شده، گفت: تاکنون ۴۷۹ هزار و
۸۶۲ مورد بازرسی از مراکز حساس تهیه، توزیع و طبخ مواد غذایی، رستورانها و
قنادیها با هدف کنترل بهداشت فردی و مواد غذایی انجام شده است.
غلامی
با اشاره به بازرسیهای بهداشت(Hygiene) محیطی از اماکن گفت: تاکنون ۱۱۸ هزار و ۵۸
مورد از اماکن عمومی مثل هتلها، مراکز اقامتی، آرایشگاهها و پایانههای
مسافربری بازدید و بازرسی صورت گرفته است.
مسئول
برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت با بیان اینکه بازرسیها از اماکن بین
راهی نسبت به سال گذشته ۸۰ درصد رشد داشته، گفت: از ابتدای اسفند تا به
امروز ۱۹ هزار و ۱۵۳ مورد بازرسی بهداشتی از اماکن بین راهی انجام شده و به
طور میانگین از کلیه اماکن بین راهی ۲ بار بازرسی صورت گرفته است.
وی
ادامه داد: اکیپهای بهداشت محیط از ۴ هزار و ۸۷۳ قلیان سرا به منظور
کنترل دخانیات بازرسی انجام داده اند و تاکنون ۱۲۲ هزار و ۳۲۷ مورد کارت
بهداشت صادر شده است.
مسئول برنامه سلامت نوروزی
وزارت بهداشت با اشاره به سلامت آب عنوان کرد: در برنامه سلامت نوروزی ۳۲۴
هزار و ۲۴۹ بازرسی از شبکه و سامانه آبرسانی جهت کلرسنجی از سلامت آب و ۲۷
هزار و ۱۲۱ نمونه برداری میکروبی از آب انجام شده است.
غلامی
عنوان کرد: تاکنون در مجموع ۸ هزار و ۸۰۵ مورد از اماکن متخلف به مراجع
قضایی معرفی شده که ۶ هزار و ۱۵ مورد مراکز تهیه و طبخ موادغذایی، ۳۵۲ مورد
اماکن بین راهی، ۸۳۵ قلیان سرا و مابقی مربوط به سایر مراکز است.
وی
با اشاره به اینکه تعداد مراکز پلمپ شده تصریح کرد: ۲ هزار و ۱۲۰ مرکز
دارای تخلف تاکنون پلمپ شده که ۱۸۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته
است و هزار و ۵۹۷ مورد آن مربوط به مراکز عرضه موادغذایی، ۷۵ مورد
رستورانها و مراکز بین راهی، ۲۶۳ مورد قلیان سرا و ۱۸۵ مورد مربوط به
اماکن عمومی است.
وی با بیان اینکه از ابتدای
اسفند تاکنون بیش از ۶۶۶ تن موادغذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و معدوم شده،
افزود: در کل ۴۵ روز برنامه سال گذشته سلامت نوروزی معاونت بهداشت، ۶۱۰ تن
مواد فاسد کشف شده بود که به دلیل افزایش ۲۰ درصدی اکیپهای بازرسی و
تجهیز این اکیپها به تجهیزات پرتال میزان موادغذایی فاسد کشف شده و مراکز
پلمپ شده رشد چشمگیری نشان میدهد.