شفا آنلاین:با بالا رفتن سن تراکم استخوانها به تدریج کم میشود و این اتفاق بخصوص در زنان بعد از سن یائسگی میافتد که آنها را مستعد به شکستگی میکند.
به گزارش شفا آنلاین:این شکستگیها بیشتر در ستون مهره، لگن و مچ دست ایجاد میشود و شکستگی لگن بدترین آنها است. با این حال کارهایی هست که میتوان انجام داد تا این روند کند شود.
یک
مطالعه جدید که توسط محققین دانشگاه اوهایو انجام شده، نشان داد که مصرف
غذاهایی که مواد ضدالتهابی زیادی دارند، میتوانند سرعت از دست رفتن
استخوان را در زنان کاهش دهد.
محققین
با بررسی مدارک پزشکی تعدادی از زنان در سن یائسگی و نوع تغذیه آنها متوجه
شدند در آنهایی که غذاهای با محتوای بیشتری از مواد ضدالتهابی مصرف
میکردند تراکم استخوان بیشتر بود. مواد ضدالتهابی بیشتر در میوه، سبزیجات،
ماهی، غلات کامل و دانههای روغنی مانند بادام و گردو وجود دارد. محققین
میگویند بیشترین تاثیر مواد ضدالتهابی موجود در غذاها بر تراکم استخوان در
زنان مسن دیده میشود.سپید
منبع: Medscape