کد خبر: ۱۴۲۷۷۱
تاریخ انتشار: ۰۶:۵۹ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - 2017February 20
با تغییر هر فصل می‌توان با کمی تغییر در شیوهٔ غذایی خود از بیماری‌های فصلی در امان ماند.
شفا آنلاین: در فصل پاییز و زمستان خوراکی‌ها و مواد غذایی مناسبی وجود دارد که متناسب با بیماری‌های همین فصل است.

به گزارش شفا آنلاین:به نقل از msn با تغییر هر فصل می‌توان با کمی تغییر در شیوهٔ غذایی خود از بیماری‌های فصلی در امان ماند.


بادمجان: ناسونین، آنتوسیانین موجود در پوست بادمجان است که مشخص شده سلول‌های مغز را در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کند. علاوه بر این، اسید کلروژنیک موجود در بادمجان، خواص ضد سرطان، ضد ویروسی و کاهنده کلسترول دارد.


کدو حلوایی: این گیاه مزایای تغذیه‌ای بیشماری دارد. کدو حلوایی سرشار از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین آ می‌شود و در حفظ سلامت پوست، چشم و استخوان‌ها بسیار مؤثر است. مصرف کدو حلوایی منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و آنهم به دلیل وجود ویتامین ث و فیبر موجود در آن.


انار: مطالعات نشان داده‌اند که مصرف انار می‌تواند منجر به جلوگیری از آسیب‌های گردش خون با کاهش تجمع چربی‌های مضر در عروق شود. در واقع مصرف منظم انار با سلامت قلب ارتباط دارد.


تره فرنگی: اکثر ما می دانیم که مصرف سیر و پیاز منجر به پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود و آنهم به دلیل این که پلی فنول موجود در آنها از رگ‌های خونی در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می‌کند. تره فرنگی نیز از خانواده پیاز است که سرشار از ویتامین کا بوده و مصرف آن خاصیت ضد سرطانی دارد. ضمن این که سلامت استخوان‌ها را نیز بهبود می‌بخشد.


شلغم: شلغم ازجمله ریشه‌های خوراکی سبزیجات است که می‌تواند در روزهای پاییزی جانشین مناسبی برای تربچه و کلم باشد. شلغم منبع عالی از ویتامین‌های آ و کا و همچنین اسیدفولیک است و برای طعم دادن به آن می‌توانید از رازیانه، خرده نان و شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: