در راستای ارتقای سلامت آحاد جامعه و کاهش بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت نوع 2 و پیشگیری از خطر حملات قلبی و سکته، سازمان غذا و دارو برنامه های موثری از جمله برنامه کاهش میزان قند فرآورده های غذایی و آشامیدنی را به مرحله اجرا درآورده است.
شفا آنلاین:رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با
منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: تمام واحدهای تولید غذایی و آشامیدنی
بخشنامه این سازمان مبنی بر کاهش قند مصرفی در فرآورده های خود را در
اولویت قرار داده و به خوبی اجرا کرده اند.
به گزارش شفا آنلاین، نسترن محمدی افزود:
در راستای ارتقای سلامت آحاد جامعه و کاهش بیماری های غیر واگیر از جمله
دیابت نوع 2 و پیشگیری از خطر حملات قلبی و سکته، سازمان غذا و دارو
برنامه های موثری از جمله برنامه کاهش میزان قند فرآورده های غذایی و
آشامیدنی را به مرحله اجرا درآورده است.وی خاطرنشان کرد: بخشنامه ای از
ابتدای سال جاری به تمام معاونت های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ شده تا
آنها این ابلاغیه را به واحدهای تولیدی ارسال کنند و قند مصرفی در فرآورده
های غذایی ،کاهش یابد.وی در ادامه به محصولات وارداتی اشاره کرد و گفت:
در راستای اقتصاد مقاومتی، محصولات وارداتی تنها زمانی می توانند وارد
کشور شوند که مشابه تولید داخل در کشور نداشته و طبق دستورالعمل های سازمان
غذا و دارو، محصول خود را تولید کرده باشند.راهبرد
کاهش نمک، چربی و شکر از فرآورده های غذایی از سال گذشته مورد توجه سازمان
غذا و دارو قرار گرفته و این کاهش ها تحت عنوان اصلاح معیارهای فنی و
استانداردها انجام می شود.