ساندویچ ران مرغ یک ساندویچ خوشمزه است که سالاد کلم طعم آن را بهتر می کند. می توانید این غذا را در خانه، خیلی خیلی بهتر از بیرون درست کنید.
- ران مرغ ۴ شیشه
- لیمو ترش ۱ عدد
- فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- نان همبرگر ۴ عدد
- هویج ۲ عدد
- کلم سفید ۱ عدد کوچک
- پیاز ۱ عدد کوچک
- ماست ۲ قاشق غذاخوری
- سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
- منداب ۱ مشت
طرز تهیه
1.
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ران های مرغ را با رنده ی
پوست و آب لیمو، فلفل چیلی، سیر و نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. روی آن ها
را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شوند.
2.
در این میان سالاد کلم را تهیه کنید. هویج، کلم و پیاز خرد شده را در کاسه
ای بریزید. ماست و سس خردل را به آن ها اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و
فلفل سیاه بزنید و خوب با هم ترکیب کنید.
3. ران های مرغ را در سینی فر بگذارید (پوست آن ها رو به بالا باشد) و برای ۳۰ دقیقه تا زمانی که مغز پخت و طلایی شوند، در فر بپزید.
4. آن ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس استخوان های ران ها را از آن ها خارج کنید.
5.
تکه های نان را از وسط نصف کنید و آن ها را تست کنید. مقداری سالاد کلم،
یک ران مرغ و تعدادی برگ منداب بین ۲ برش نان قرار دهید و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم:
1. فلفل چیلی را از وسط نصف کنید، دانه های آن را جدا کنید و سپس آن را نازک برش دهید.
2. سیر را پوست بگیرید و با لبه ی چاقو له کنید.
3. هویج ها را پوست بگیرید و سپس آن ها را با پوست کن به شکل ورقه های نازک طولی برش دهید.
4. کلم سفید را ۴ قسمت کنید و بعد آن را نازک خلالی کنید.
5. پیاز را پوست بگیرید و نازک خلالی کنید.
6. ران های مرغ باید به مدت ۳۰ دقیقه مزه دار شوند.