کد خبر: ۱۳۶۱۲۹
تاریخ انتشار: ۰۵:۱۵ - ۱۱ دی ۱۳۹۵ - 2016December 31
کَسرول به غذایی گفته می شود که در ظرف های عمیق شیشه ای یا سرامیکی تهیه می شود و عموما هم ترکیبی از چندین مواد خوراکی با هم است.

شفا آنلاین:مواد لازم:

  •     ۶ عدد سیب زمینی
  •     روغن زیتون
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱۰ ورقه بیکن پخته و خرد شده
  •     ۳ پیمانه خامه ترش
  •     ۴ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     موسیر
 


به گزارش شفا آنلاین:طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-روی سیب زمینی ها روغن زیتون بمالید و سپس همه اطراف آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
 
3- سپس آنها را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

4-سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن، آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
 
5- دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.

6-نیمی از سیب زمینی های خرد شده را کف ظرف مستطیلی که با روغن چرب شده بریزید. نیمی از بیکن ها را روی آنها بریزید. خامه ترش و سپس پنیر را اضافه کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.

7-ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
 
8-در آخر، کَسرول با پیازچه خرد شده تزئین و سرو نمائید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: