کَسرول به غذایی گفته می شود که در ظرف های عمیق شیشه ای یا سرامیکی تهیه می شود و عموما هم ترکیبی از چندین مواد خوراکی با هم است.
شفا آنلاین:مواد لازم:- ۶ عدد سیب زمینی
- روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- ۱۰ ورقه بیکن پخته و خرد شده
- ۳ پیمانه خامه ترش
- ۴ پیمانه پنیر چدار رنده شده
- موسیر
2-روی سیب زمینی ها روغن زیتون بمالید و سپس همه اطراف آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
3- سپس آنها را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
4-سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن، آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
5- دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.
6-نیمی
از سیب زمینی های خرد شده را کف ظرف مستطیلی که با روغن چرب شده بریزید.
نیمی از بیکن ها را روی آنها بریزید. خامه ترش و سپس پنیر را اضافه کنید.
همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.
7-ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
8-در آخر، کَسرول با پیازچه خرد شده تزئین و سرو نمائید.