کمک به کاهش وزن
گریپ فروت سرشار از ویتامین C، فیبر و آب است و برای افرادی که در تلاش برای کاهش وزن هستند، گزینه ای ایدهآل محسوب میشود. ویتامین C موجود در گریپ فروت عملکرد سیستم سوخت و ساز بدن را بهبود میبخشد و همچنین سوخت و ساز چربی را تنظیم میکند و از این رو، به چربی سوزی کمک میکند.محتوای فیبر و آب گریپ فروت نیز به کاهش دردهای گرسنگی کمک میکنند. پس در رژیم کاهش وزن خود نوشیدن یک لیوان آب گریپ فروت یا خوردن نیمی از یک میوه گریپ فروت پیش از وعدههای غذایی را فراموش نکنید.
تثبیت قند خون
این میوه با شاخص قند خون پایین به افزایش ناگهانی و شدید قند خون پس از مصرف آن منجر نمیشود.فلاوونوئید موجود در گریپ فروت که به نام نارینجنین شناخته میشود، حساسیت بدن به انسولین را افزایش میدهد و همچنین به حفظ وزنی سالم کمک میکند.افراد مبتلا به دیابت باید روزانه نصف یک میوه گریپ فروت را در رژیم غذایی خود بگنجانند تا به مدیریت سطح قند خون آنها کمک کند.نکته: گریپ فروت برای افرادی که داروهای خاص مانند استاتینها و مسدودکنندههای کانال کلسیم مصرف میکنند، مناسب نیست.
تقویت سیستم ایمنی بدن
گریپ فروت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند و مشکل عفونتهای مکرر و سرماخوردگیها را کاهش میدهد. ویتامین C موجود در گریپ فروت به عنوان یک آنتیاکسیدان طبیعی عمل میکند و با رادیکالهای آزاد مبارزه میکند. این شرایط به بدن در ایجاد مقاومت در برابر پاتوژنها (عوامل بیماریزا) که موجب سرماخوردگی و دیگر بیماریهای عفونی میشوند، کمک میکند. همچنین، این ویتامین میتواند به کوتاه کردن دوره بیماری و کاهش شدت نشانههای بیماریهای عفونی کمک کند.ویتامین C در حفظ و نگهداری از بافت همبند سالم و کمک به بهبود زخم نیز نقش دارد.افزون بر این، گریپ فروت به کاهش التهاب در بدن کمک میکند که برای افراد مبتلا به بیماریهایی مانند آسم، استئوآرتریت و آرتریت روماتوئید میتواند مفید باشد.