کد خبر: ۱۳۰۰۸۵
تاریخ انتشار: ۰۲:۵۹ - ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - 2016November 09
دکتر فرداد درودی، مدیر کشوری دفتر برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز معتقد است ایدز در کشور ما کنترل نشده‌است.
شفا آنلاین:  او می‌گوید: «در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا ایدز افزایش داشته است. در آسیای میانه و اروپای شرقی هم این بیماری در حال افزایش است.

به گزارش شفا آنلاین،به نقل از سپید خوشبختانه حالا دیگر ایدز یک بیماری کشنده نیست و یک بیماری مزمن است که می‌توان با آن‌ یک زندگی طبیعی و سازنده داشت. ما اکنون برنامه‌ای را در کشور عمل می‌کنیم با‌عنوان پیشگیری مثبت. کسی که خودش مبتلاست، مراقب این است که بقیه مبتلا نشوند. ایدز مثل آنفلوانزا نیست، باید تلاش کنیم که افراد با آگاهی بیشتر، به این بیماری مبتلا نشوند.»

       او درباره کشورهایی که توانسته‌اند رشد ایدز را کنترل کنند و روش‌های آنان، می‌گوید: «مهم‌ترین کاری که در این کشورها صورت گرفت، این بود که موضوع را انکار نکردند، اما متاسفانه ما آن را انکار کردیم. این وضعیتی که الآن ما داریم نتیجه انکار است. کنترل ایدز یک برنامه کشوری می‌طلبد که باید 23 وزارتخانه در آن مشارکت کنند، از وزارت بهداشت گرفته تا آموزش و پروش.» او از هدف‌های سازمان ملل و برنامه کنترل ایدز تا سال 2030 سخن می‌گوید: «اگر برای این بیماری سرمایه‌گذاری شود، تا سال 2020 می‌توان به کنترل آن فکر کرد و در سال 2030 به پایان ایدز امیدوار بود. پایان ایدز، یک برنامه جهانی است به این معنی که خطر شیوع دیگر وجود نداشته باشد. سالی دو میلیون ابتلای جدید در دنیا داریم. هدف ما این است که تا سال 2020 ابتلا به ایدز به زیر پانصد هزار و تا سال 2030 به زیر 200 هزار ابتلا برسد. بعضی از کشورها به این آمار رسیده‌اند مثلا همین تابستان گذشته، تایلند با تائید سازمان بهداشت جهانی در بحث اچ‌آی‌وی نوزدان به صفر رسید. اگر آن‌ها توانسته‌اند پس ما هم باید بتوانیم ایدز را کنترل کنیم.»
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: