شفا آنلاین:طبق گزارش مراکز کنترل و پیشگیری بیماری (CDC) در بین سال های 2005 تا 2008 پسران 2 تا 19 ساله در ایالات متحده حدود 3/16 درصد انرژی روزانه خود (تقریبا 362 کیلوکالری) را از طریق شکر افزوده شده به مواد غذایی تامین میکردند.
به گزارش شفا آنلاین:در بین دختران 2 تا 19 ساله این میزان حدود 5/15 درصد (تقریبا 282 کیلوکالری) بوده است. مطالعات نشان داده دریافت بالای شکر افزوده شده در دوران کودکی می تواند منجر به بروز عوامل خطر بیماری های قلبی مانند چاقی و پرفشاری خون شود.
بر اساس بیانیه انجمن قلب آمریکا (AHA) کودکان و
نوجوانان باید دریافت شکر و قند را به طور چشمگیری کاهش دهند. توصیه میشود
دریافت شکر افزوده شده به مواد غذایی در میان کودکان سنین 2 تا 18 سال
روزانه بیش از 100 کیلوکالری (معادل 6 قاشق چایخوری) نباشد. طبق این
دستورالعمل کودکان کمتر از 2 سال نباید از هیچ گونه قند و شکر افزوده شده
استفاده کنند. زیرا نیاز به انرژی در کودکان زیر 2 سال کمتر از کودکان
بزرگتر و بزرگسالان است. از طرفی، عادات غذایی در اوایل دوران زندگی شکل می
گیرد. بنابراین محدود کردن دریافت شکر افزوده شده قبل از سن 2 سالگی می
تواند علاقه به مصرف مواد غذایی ناسالم را در سالهای بعدی زندگی کاهش دهد .سپید