نتایج سرطان سینه بسته به نوع سرطان، میزان بیماری، و سن فرد متغیر است. نرخ بقا در کشورهای توسعهیافته بالا است، به گونهای که ۸۰٪ و ۹۰٪ از افراد در انگلستان و آمریکا حداقل ۵ سال زنده هستند اما نرخ بقا در کشورهای در حال توسعه پایینتر است. در کل در سراسر دنیا، سرطان سینه مهمترین نوع سرطان در زنان است، و ۲۵٪ از تمام موارد سرطان را به خود اختصاص میدهد .
به گفته محققان، یک دهه بعد از تشخیص سرطان سینه، ۸۲ درصد از افرادی که رژیم غذایی کم چرب داشتند زنده مانده بودند، در حالیکه ۷۸ درصد از افراد پیروی کننده از رژیم غذایی پرچرب زنده مانده بودند.
در این تحقیق جدید، محققان به بررسی پیروی زنان از رژیم غذایی کم چرب که بیش از ۲۰ درصد مصرف کالری نبود و رژیم غذایی پرچرب که شامل مصرف بیش از ۳۲ درصد کل کالری بود پرداختند.
دکتر رووآن چلبووسکی، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در طول دوره پیگیری افراد مشخص شد نرخ مرگ و میر در افراد پیروی کننده از رژیم غذایی کم چرب در مقایسه با گروه کنترل یا رژیم غذایی عادی ۲۰ درصد کمتر بود.»
در این مطالعه در حدود ۴۹ هزار زن که همه آنها دوره یائسگی را پشت سرگذاشته بودند از سال ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ تحت نظر قرار گرفته بودند.
عوامل خطر ابتلاء به سرطان سینه عبارت از مرض چاقی، عدم تمرین فیزیکی، نوشیدن نوشیدنیهای الکلی، درمان جایگزینی هورمون در طول یائسگی، پرتوهای یونی، اولین قاعدگی در سنین پایین، و دیر بچه دار شدن یا بچه دار نشدن است.