کد خبر: ۳۴۵۱۸۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024June 07
کارشناس اداره کل دفتر نظارت و پایش فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو، در مورد تداخلات دارویی با برخی از خوراکی‌ها توصیه‌هایی ارایه داد.

شفا آنلاین:سلامت>الناز ذوقی گفت: بیماران باید برای پیشگیری از تداخلات دارو با غذا حتماً به توصیه‌های داروسازان در خصوص نحوه صحیح مصرف داروها به لحاظ مصرف آن همراه غذا یا با معده خالی توجه کنند.

به گزارش شفا آنلاین وی، یکی از تداخلات دارویی با خوراکی‌ها را علف چای یا گل راعی معرفی کرد و افزود: از علف چای در ایران فرآورده‌هایی با نام‌های تجاری پرفوران، هایپران یا نروکسین جهت کنترل اختلالاتی مانند اضطراب وجود دارند در صورت مصرف هم‌زمان با برخی داروهای ضد اضطراب و افسردگی دیگر مانند داروهای مهار کننده انتخابی سروتونین مانند سیتالوپرام، داروهای ضد افسردگی مانند نورتریپتیلین، داروهای مهارکننده مونوآمین‌اکسیداز مانند سلژیلین می‌تواند باعث بروز سندرم سروتونینی شود.

به گفته وی، سندرم سروتونین طیفی از علایم بی‌قراری، گیجی، تعریق، لرز، اسپاسم عضلانی، تغییرات فشارخون یا عوارض شدیدتر است و بیمارانی که داروهای اعصاب و روان مصرف می‌کنند به دنبال بروز علایم مشکوک بهویژه بعد از شروع داروی جدید باید پزشک خود را مطلع کنند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: