وی تصریح کرد: در گرسنگی سلولی مواد مغذی لازم برای رشد و نمو کودکان، بیمار نشدن بزرگسالان و عملکرد صحیح سلولها فراهم نشده است.
مدیر
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: گرسنگی سلولی ممکن است
خود را به سرعت نشان ندهد و حتی سالها این گرسنگی وجود داشته باشد، اما
هیچ نشانی از کمبودها در فرد بروز نکند که بر روی بهره هوشی، بیماریهای
مزمن، توان افراد و رشد و توسعه ملی یک کشور تأثیرگذار است.
وی
با بیان اینکه نکته مهم در بحث آموزش به خانوادهها و حساس سازی
سیاستگذاران، ناکافی بودن سیری شکمی به تنهایی است، افزود: باید بحث سیری
سلولی و برنامهریزیهای مرتبط با آن نیز در نظر گرفته شود که طبق آمارهای
جهانی سوء تغذیه سالانه جان 2.6 میلیون کودک زیر پنج سال را میگیرد و یک
چهارم کودکان جهان رشد طبیعی ندارند.
عبدالهی
تأکید کرد: گزارشات وضعیت ناامنی غذایی در جهان در سال 2015 توسط فائو نشان
میدهد که از هر 9 نفر در جهان یک نفر با گرسنگی دست و پنجه نرم میکند و
از علل این گرسنگی میتوان به فقر، توزیع نامناسب غذا و تغییر اقلیم اشاره
کرد.
وی با بیان اینکه تغییر اقلیم به طور مستقیم
در محیط زیست، بهداشت محیط و بهداشت آب تاثیر می گذارد، افزود: به دنبال
این تغییر افزایش شیوع بیماریهای عفونی، اسهالی و کاهش جذب ریز مغذی ها
امنیت غذایی را تحت تاثیر قرار میدهد.
مدیر
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: تاثیرات کوتاه مدت
تغییرات آب و هوایی و اقلیمی به احتمال زیاد اثرات نامساعدی را در کشورهای
فقیرتر به ویژه در آفریقا و آسیا خواهد داشت که بیشترین آمار گرسنگی هم
مربوط به این دو قاره است.
وی تصریح کرد: طبق
بیانات مقام معظم رهبری در کشور ما با توجه به تغییرات اقلیمی، کمبود منابع
غذایی، خشکسالی و در نظر گرفتن سیاستهای افزایش جمعیت باید امنیت غذایی و
تغذیهای مورد توجه قرار گیرد.