کد خبر: ۱۲۱۵۴۳
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۵ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۵ - 2016September 01
شفا آنلاین>سلامت>محققان دانشگاه نیاگارا در آمریکا موفق به ارائه روشی شده‌اند که انسولین را به صورت خوراکی در اختیار بیماران مبتلا به دیابت قرار می‌دهد.
 به گزارش شفا آنلاین،   محیط اسیدی معده مهم‌ترین معضل برای مصرف انسولین به صورت خوراکی است زیرا باعث می‌شود پروتئین قبل از ورود به روده و جذب شدن توسط جریان خون، در معده ازبین برود.

       محققان دانشگاه نیاگارا برای حل این معضل، ایده کپسوله کردن انسولین را مطرح کرده‌اند. در این روش از ذراتی به نام کلستوزوم استفاده می‌شود که شبیه یک مخزن کوچک از جنس مولکول‌های چربی است. البته این روش با حامل‌های دارو از جنس چربی (لیپوزومی) متفاوت است.

       مدلسازی رایانه‌ای نشان می‌دهد این محفظه‌ها در مقابل اسید معده کاملا مقاوم هستند و به طور کامل و دست نخورده وارد روده می‌شود. مرحله آخر ورود این ذرات میکروسکوپی به جریان خون و آزاد شدن هورمون انسولین است.

       با اندازه‌گیری PH مناسب و قدرت یونی در آزمایشگاه، انسولین مورد نیاز با حداکثر ماندگاری وارد بدن می‌شود.این تیم تحقیقاتی در حال بهینه کردن روش موجود هستند و امیدوارند این محصول به زودی برای آزمایش‌های انسانی آماده شود.
منبع: Science

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: