شفا آنلاین>سلامت>دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران عنوان کرد: مصرف بیش از حد گوشت قرمز به دلیل داشتن چربی و کلسترول موجب چاقی و افزایش وزن در افراد میشود.
به گزارش شفا آنلاین، دکتر محمد هاشمی دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران گفت:
پروتئین و گوشت جزو ملزومات مهم سبد غذایی افراد به خصوص کودکان و نوجوانان
محسوب میشود زیرا مصرف این مواد غذایی موجب ترمیم بافتهای فرسوده و رشد و
نمو میشود
وی
افزود: پروتئینها و اسید آمینهها از منابع اصلی تأمینکننده نیازهای
ضروری بدن هستند که این مواد غذایی در فرآوردههای گیاهی یافت نمیشود
بنابراین گوشت، پروتئین، حبوبات و … جزو نیازهای ضروری انسان محسوب میشود.
هاشمی
درباره تأثیر مصرف گوشت قرمز بر افزایش وزن و چاقی گفت: منابع حیوانی از
جمله گوشت قرمز علاوه بر دارا بودن پروتئین دارای مقدار چربی و کلسترول
هستند. بنابراین اگر این منابع غذایی به مقدار زیاد مصرف شوند موجب افزایش
وزن و چاقی میشوند. بر این اساس، به افراد توصیه میشود منابع مختلف
حیوانی، گیاهی، حبوبات و تخممرغ را در سبد غذایی هفتگی خود بگنجانند.
دبیر
انجمن پیشگیری از چاقی ایران خاطر نشان کرد: نمیتوان برای مصرف منابع
غذایی برای افراد مرز مشخصی تعیین کرد اما افرادی که دارای مشکلات کلیوی
هستند یا اسید اوریک خون آنها بالاست باید با محدودیت و زیر نظر پزشک گوشت
قرمز را مصرف کنند اما در سایر افراد ممنوعیتی برای مصرف گوشت قرمز وجود
ندارد ولی توصیه میشود که به مقدار کم و در حد نیاز بدن مصرف کنند.