شفا آنلاین>سلامت>ما در جامعهای زندگی میکنیم که خانوادهها وعدههای غذایی زیادی را در بیرون از خانه مصرف میکنند و حقیقت این است که این خانوادهها زمانی که غذای بیرون از خانه میخورند اغلب به سراغ غذاهای فستفودی میروند که اغلب با خطر چاقی و اضافهوزن همراه است.
به گزارش
شفا آنلاین، مطالعهای
جدید نشان میدهد در خانوادههایی که از غذاهای تولیدشده در خارج از خانه و
اغلب غذای فوری استفاده میشود، خطر ابتلا به چاقی یا اضافهوزن و درنتیجه
احتمال ابتلا به دیابت بیشتر است.
مطالعه
جدید محققان دانشگاه هاروارد آمریکا حاکی از آن است افرادی که غذای روزانه
خود را در خانه و با رعایت اصول سلامتی تهیه میکنند، در مقایسه با
مراجعان به مراکز تهیه و عرضه غذا که مصرف کننده غذاهای عمدتا پرکالری،
حاوی چربیهای اشباع شده، قند بالا و مواد مغذی جزئی هستند، کمتر به دیابت
نوع 2 مبتلا میشوند.
در
این مطالعه 58 هزار و 51 زن و 41 هزار و 676 مرد در دو مطالعه کوهرت در
ایالات متحده آمریکا مشارکت داشتند. گروه تحقیقاتی بر نحوه مصرف
میانوعدهها و غذاهای آمادهای که اوایل شب در خانهها مصرف میشد و
همچنین سایر عادات غذایی این افراد و احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 متمرکز
شدند.
براساس
این مطالعه، یکی از دلایل این مسئله میتواند استفاده از مواد مغذیتر در
غذاهای خانگی باشد که عنصر مهمی در افزایش وزن، دریافت کالریهای بالا و
چربیهای اشباع شده است.
مصرف
غذای آماده و تهیه شده در بیرون از خانه به خاطر نامناسب بودن کیفیت آن
موجب افزایش وزن و بالا رفتن خطر ابتلا به دیابت میشود. نتایج این مطالعه
در مجله PLOS Medicine منتشر شد.
HealthDay