وی افزود: براساس بررسیها، 400 نقطه آسیبپذیر همچون منطقه شهران در تهران وجود دارد که لازم است برای مقابله با چنین حوادث احتمالی آماده باشیم.
استاندار تهران با بیان اینکه ستاد بحران استان تهران برای کلانشهر تهران پاسخگو نیست، عنوان کرد: یک سال و نیم قبل طی نامهای به رییسجمهور پیشنهاد دادم تا در برنامهای بلندمدت میتوان از برق به جای مصارف گاز استفاده کرد و با پیشبینی نیروگاههایی 2 هزار مگاواتی در اطراف تهران از برق به جای گاز بهرهمند شد.
هاشمی بر ضرورت تامین برق مطمئن در شرایط اضطراری برای مترو تاکید کرد و گفت: لازم است کارگروهی تخصصی با مسئولان برق منطقهای تهران و مسئولان مترو برای تصمیمگیری در شرایط بحرانی تامین برق اتخاذ شود.
وی تعامل ستاد بحران با پدافندغیرعامل را ضروری برشمرد و عنوان کرد: همه دستگاههای اجرایی استان در مدیریت بحران و پدافند غیرعامل باید همکاری داشته و برای رفع مشکلات مترو نیز همکاری کنند.
در این نشست محمد احمدی بافنده؛ مدیرعامل متروی تهران به مسایلی در حوزه پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در مترو اشاره کرد و افزود: متروی تهران قابلیتهای ویژهای دارد و ظرفیتهایی برای خدماترسانی در شرایط مختلف در این بخش وجود دارد که نیازمند همکاری دستگاهها از جمله اداره آبفا و برق هستیم.