در این رابطه «زهرا ساروخانی» - مدیر پایگاه تاریخی نوش آباد با بیان اینکه از سال گذشته فعالیتهای اداری و مطالعاتی برای تبدیل شهر زیرزمینی به سایت موزه فراهم شده است، گفت: سال گذشته طرح تبدیل شهر زیرزمینی نوش آباد به سایت موزه به تصویب رسید و بخشی از اعتبارات پایگاه نیز به مطالعه و طراحی مجموعه شهرزیرزمینی به سایت موزه اختصاص یافت و سه ورودی مربوط به شهرزیرزمینی نوش آباد توسط مشاور مورد طراحی و احیاء قرار گرفت.
وی گفت: امسال نیز پس از کاوشهای باستان شناسی دو حوضخانه در شهر زیرزمینی نوش آباد کشف شد و بلافاصله با استفاده از اعتبارات سایت موزه، کمک مالی شهرداری و اهالی محل مورد مرمت قرار گرفت.
به گزارش سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ به گفته ساروخانی، امسال قرار است این دو حوضخانه تبدیل به بخش آموزشی شهر زیرزمینی نوش آباد شود.
مدیر پایگاه تاریخی نوش آباد به مجموعه یابابهای کشف شده در سال 93 اشاره کرد و افزود: در کاوشهای باستان شناسی سال 93 مجموعه پایابهایی به دست آمد که امسال یکی از این پایابها مورد مرمت و احیاء قرار گرفت اما به جهت تعدد پایابهای منطقه نوش آباد و همچنین مسیر قناتهایی که از دل شهر زیرزمینی نوش آباد میگذرد در تلاش هستیم که در آینده نزدیک سیستم آبرسانی زیر شهر تاریخی نوش آباد تبدیل به سایت موزه آب شود.