شفا آنلاین>سلامت>تحقیقات حاکی از آن است که مصرف مداوم نودل حاضری خطر ابتلا به سکته قلبی و بسیاری از بیماریهای مهلک را به شدت افزایش میدهد.
به گزارش شفا آنلاین،اخیراً
نودل حاضری به یکی از مواد غذایی بسیار پرطرفدار در کشورهای مختلف در
سرتاسر جهان تبدیل شده است. علت محبویت آن این است که در مدت زمانی بسیار
کوتاه حاضر میشود و علاوه بر این با وجود قیمت ناچیزی که دارد، بسیار لذیذ
و خوشمزه است. اما ممکن است ارزان قیمت بودن آن بیدلیل نباشد.
اگر
شما نیز از طرفداران نودل آماده هستید، باید به شما بگوییم که مصرف آن
سلامتیتان را به خطر میاندازد زیرا این ماده دارای ارزش غذایی و مواد
مغذی نیست.
مطالعهای
جدید نشان داده است که مصرف نودلهای آماده خطر ابتلا به حمله قلبی،
اختلالات قلبی عروقی، فشار خون، دیابت، سرطان، کلسترول و چاقی را به شدت
افزایش میدهد.
نودل آماده سرشار از مواد مضری
همچون سدیم، چربیهای اشباع، مواد نگهدانده، مواد سمی، مونوسدیم گلوتامات،
طعمدهندههای مضر و آرد تصفیهشده است. علاوه بر این هضم آن برای دستگاه
گوارش بسیار دشوار است و میتواند سبب سوء هاضمه، سوزش سر دل، اسهال، آسم،
آسیب به دستگاه تولید مثل و مشکلات گوارشی شود.