کد خبر: ۹۹۳۹۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - 2016February 29
شفا آنلاین>سلامت>سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پیشنهاد ارائه بخشی از خدمات بیمارستانهای دولتی با حمایت بیمه تکمیلی و تایید 99.6 درصد نحوه هزینه کرد بودجه طرح تحول سلامت خبر داد.

به گزارش شفا آنلاین، ایرج حریرچی روز دوشنبه در نشست خبری وزارت بهداشت افزود: دیوان محاسبات کشور در گزارش خود درباره نحوه هزینه کرد حدود 19 میلیارد و 250 میلیون تومان از بودجه 4800 میلیارد تومانی هدفمندی یارانه ها در طرح تحول سوالاتی را مطرح کرده است که از نظر وزارت بهداشت همه این هزینه کرد قانونی بوده و پاسخ لازم به دیوان محاسبات ارائه می شود.
وی گفت: با توجه به اینکه همیشه بخشی از بودحه دانشگاههای علوم پزشکی در 10روز پایان سال تخصیص داده می شود دانشگاهها طبق قانون اجازه هزینه کرد بخشی از این اعتبارات را در اوایل سال بعد دارند ضمن اینکه طبق بند ه قانون هدفمندی یارانه ها وزارت بهداشت می تواند بخشی از این اعتبار را برای مدیریت، پایش طرح، نظارت و خرید خدمت از مشاوران بین المللی هزینه کند.
حریرچی همچنین از پیشنهاد ارائه بخشی از خدمات بیمارستانهای دولتی با تعرفه بینابینی بین تعرفه خدمات پزشکی دولتی و خصوصی با حمایت بیمه های تکمیلی خبر داد.
قائم مقام وزیر بهداشت گفت: دیوان محاسبات کشور در گزارش خود 99.6 درصد از نحوه هزینه کرد اعتبار 4800 میلیارد تومانی هدفمندی یارانه ها در طرح تحول سلامت را تایید کرده است و حدود 19 هزار میلیارد تومان از این اعتبار که کمتر از چهاردهم کل این اعتبار است نیز طبق قانون برای تجهیزات اجرای این طرح و مدیریت آن و با نظارت ذی حساب وزارت اقتصاد هزینه شده است.
وی افزود: هیچ تخلفی در مسیر هزینه کرد اعتبارات طرح تحول سلامت رخ نداده است و اگر تخلفی در جایی صورت گرفته باشد، مسیر قانونی برای رسیدگی وجود دارد و حتما گزارش دقیق کل هزینه کرد این اعتبار را برای اثبات حقانیت وزارت بهداشت به دیوان محاسبات کشور ارائه می کنیم.
حریرچی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اولویت اصلی وزارت بهداشت در اجرای طرح تحول سلامت کاهش هزینه های پرداختی مردم و حفاظت مالی از مردم است.

**همکاری بیمه های تکمیلی با بیمارستانهای دولتی
وی افزود: بیمارستانهایی که با منابع دولتی ساخته شده و فعالیت می کنند همگی با تعرفه دولتی خدمات رسانی می کنند اما به برخی از آنها طبق قانون اجازه داده می شود است که بخشی از خدمات خود را با تعرفه بینابینی یعنی بین تعرفه دولتی و خصوصی برای افرادی که بیمه تکمیلی دارند، ارائه کنند.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: پیشنهاد ارائه خدمات با این تعرفه در وزارت بهداشت مطرح شده و در حال بررسی است.
وی ادامه داد: به طور کلی 80 درصد مردم توان مراجعه به بیمارستان خصوصی را ندارند، 15 درصد با کمک بیمه تکمیلی می توانند به این بیمارستانها مراجعه کنند و فقط پنج درصد مردم توان مالی کافی را برای مراجعه بدون حمایت بیمه به بیمارستان خصوصی دارند.
قائم مقام وزیر بهداشت گفت: اکنون وزارت بهداشت با کمبود حدود 100 هزار تخت بیمارستانی مواجه است اما از طرفی بیمارستانهای خصوصی با 60 درصد ظرفیت در حال فعالیت هستند و 40 درصد تختهای آنها خالی است.
وی گفت: پیشنهادی دیگری در وزارت بهداشت مطرح است که با حمایت وزارت بهداشت از این ظرفیت بیمارستانهای خصوصی نیز به صورت خرید خدمت و با حمایت بیمه های تکمیلی استفاده کنیم و در این زمینه با برخی بیمارستانهای خصوصی و بیمه های تکمیلی در حال مذاکره هستیم.
معاون کل وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت تا قبل از طرح تحول سلامت فقط توان ساخت سالانه دو هزار تخت بیمارستانی را داشت اما اکنون با برنامه های جدید طرح تحول سلامت بنابراین است که تا آخر این دولت 20 هزار تخت بیمارستانی جدید ساخته شود که البته بخشی از آن جایگزین تختهای فرسوده فعلی می شوند که حدود 53 درصد تختهای بیمارستانی موجود را شامل می شود.
حریرچی گفت: بیمارستانهایی که با اعتبارات غیر دولتی ساخته می شوند مانند بیمارستانهای محب، میرزاکوچک خان و حضرت فاطمه در تهران، بیمارستان دولتی محسوب نمی شوند و تعرفه خدمات آنها با بیمارستانهای دولتی متفاوت است اما هر جا که با منابع دولتی بیمارستانی ساخته شود،حنما مردم با تعرفه دولتی خدمات درمانی دریافت می کنند.ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: