شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه میزان نیاز به کلسیم را در افراد زیر ۵۰ سال ۱۰۰۰ میلی گرم و در افراد بالای ۵۰ سال، ۱۲۰۰ میلی گرم در روز دانست و از منابع کلسیم به شیر، ماست، کشک و دوغ… اشاره کرد.
به گزارش شفا آنلاین،
دکتر حسین ایمانی، متخصص تغذیه اشاره به این موضوع که استئوپروز یا
پوکی استخوان بیماری شایعی بخصوص در زنان مسن است و با افزایش خطر شکستگی
همراه میشود، میزان نیاز به کلسیم را در افراد زیر ۵۰ سال ۱۰۰۰ میلی گرم و
در افراد بالای ۵۰ سال، ۱۲۰۰ میلی گرم در روز دانست و از منابع کلسیم به
شیر، ماست، کشک و دوغ… اشاره کرد.این متخصص تغذیه کفیری که از شیر
کامل تهیه میشود را نه تنها به دلیل سرشار بودن از کلسیم بلکه به دلیل غنی
بودن از ویتامین K که نقش مهمی در متابولیسم کلسیم ایفا میکند، بهترین
ماده غذایی برای پیشگیری از پوکی استخوان معرفی کرد.به گفته این
متخصص تغذیه، مکمل یاری با ویتامین K و کلسیم نشان داده است این ریز
مغذیها تا ۸۱% احتمال بروز شکستگی را کاهش میدهد. همچنین مطالعات علمی
ثابت کرده کفیر جذب کلسیم توسط سلولهای استخوان را افزایش میدهد.ایمانی
در نهایت افزود: «برای آنکه کلسیم روی استخوانها نشت داشته باشد، نیازمند
گروه ویتامین D است که در جگر، زرده تخم مرغ، کره و …موجود است نیاز یک
فرد بزرگسال به گروه ویتامین D شصت واحد بینالمللی و در کودکان ۴۰۰
واحد بینالمللی است که بخشی از این ویتامین از تابش نور آفتاب به پوست
ایجاد میشود.»