به گزارش شفاآنلاین : مریم تاج آبادی در خصوص فواید محصولات پروبیوتیک گفت: پروبیوتیکها، میکروارگانیسمهای مفیدی هستند که اگر به میزان کافی مصرف شوند بر سلامت مصرف کننده تاثیر خواهند داشت و سبب افزایش سلامت او میشوند. هر نوزاد اولین پروبیوتیک خود را از شیرمادر میگیرد. به طور کلی، پروبیوتیکها میکروبهای سلامت بخشی هستند که باعث ارتقای سیستم ایمنی میشوند.
وی افزود: در ایران پروبیوتیکها به عنوان افزودنی در خوراک دام و طیور به جای آنتی بیوتیکها در قالب قرص و کپسول و همچنین به صورت مکملهای غذایی مثل ماست، بیسکویت و ... در بازار وجود دارد. پروبیوتیک میتواند در قالب دارو یا محصولات غذایی مصرف شود.
تاج آبادی همچنین به مصرف پایین این محصولات در ایران اشاره کرد و گفت: علت این مساله آگاهی نداشتن مردم در خصوص این مساله است. مردم پروبیوتیک را نمیشناسند. در کشورهای پیشرفته مردم به طور کامل با این محصولات آشنایی دارند و به صورت روزانه در سبد غذایی خود از آن استفاده میکنند و هنگام سفر حتما همراه خود پروبیوتیک میبرند، اما هنوز این سطح آگاهی در عام مردم به نقطه مطلوب نرسیده است.
تاج آبادی ادامه داد: متخصصان، سازمانهای ذیربط، ضوابط، استانداردها و محصولات به صورت کامل مهیا است اما شناخت مردم قدری نیست که به حد کفایت مصرف داشته باشند.
رییس انجمن غذاهای پروبیوتیک و فراسودمند، مصرف این محصولات را برای تمام گروههای سنی بسیار مفید عنوان کرد و آن را در کنترل بیماریهای قلبی- عروقی و درمان سرطان موثر دانست.ایسنا