کد خبر: ۹۶۷۶۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - 2016February 08
شفا آنلاین>سلامت>دانشجوی مهندسی پزشکی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی موفق به طراحی نرم افزار 'اورژانس همراه' برای استفاده در تلفن همراه شد.

 به گزارش شفا آنلاین، طرح 'امیرپرهام پیرهادی راد' دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی پزشکی این واحد دانشگاهی با عنوان ' اورژانس همراه' به عنوان رتبه دوم مسابقات طراحی نرم افزار کاربردی تلفن همراه در حوزه سلامت شناخته شد.
پیرهادی در مورد طرح خود گفت: در دنیای امروز ارتباطات شرط اساسی پیشرفت و تکامل و ترقی است و مردم بیش از پیش به استفاده از ابزارها، سامانه ها و تجهیزات ارتباطی روی آورده و تمایل بیشتری به انجام کارهای روزمره خود از طریق روش های نوین ارتباطاتی نشان می دهند.
وی افزود: به لحاظ اقتصادی و صرفه نگری نیز استفاده از سیستم های نوین ارتباط جمعی دارای کمترین هزینه و بیشترین بازده در کوتاهترین زمان بوده که سهولت و سرعت بالایی را نیز به همراه دارند.
این دانشجوی جوان با بیان اینکه تصادف، جراحت، مصدومیت و فوت، واژه های آشنایی هستند که همه روزه از زبان افراد بسیاری شنیده می شود، افزود: براساس آمارها جمعیت کثیری از انسان ها در سوانح مختلف جاده ای، شهری و برون شهری، مورد تهدید قرار گرفته که برخی از آنها به دلیل عدم رسیدگی و توجه به موقع و صحیح جان خود را از دست می دهند و حوادث حین کار و بلایای طبیعی مانند زلزله، سیل نیز از جمله مخاطراتی هستند که با آن روبرو هستیم.
وی ادامه داد: با توجه به آمار بالای فوت شدگان ناشی از حوادث، وجود سیستمی که بتواند راهنمایی های اولیه امداد رسانی به بیماران و مصدومان را به نزدیکترین فرد در محل حادثه ارائه دهد بیش از پیش احساس می شود.
پیرهادی با بیان اینکه معمولا دقایق اولیه هر حادثه از نظر امدادی بسیار حائز اهمیت است و امدادگران، آن را دقایق طلایی می نامند، تصریح کرد: با نرم افزار 'اورژانس همراه' قادر خواهید بود با دسترسی به اقدامات ضروری، 13 موقعیت اورژانسی فرد آسیب دیده را تا رسیدن نیروهای امدادی در حالت پایدار قرار داده و وی را از مخاطرات و تهدید های جانی دور کرد.
این دانشجوی واحد علوم و تحقیقات خاطرنشان کرد: این برنامه علاوه بر نمایش متون، امکان پخش فایل صوتی اقدامات لازم را نیز برای شما فراهم می کند به نحوی که در هنگام امدادرسانی کافی است تلفن همراه خود را بر روی زمین قرار داده و تنها با لمس موارد به توضیحات آن گوش داده و اقدام مقتضی را انجام دهید.
این نرم افزار به صورت رایگان برای تلفن های با سیستم عامل آندروید در مارکتهای آندرویدی قابل دانلود است.
در این طرح، شهرزاد رحیمی زاده نهاوندی، شیما نیک سا، امیرمسعود نایه و سید احسان عابدی همکاری داشته اند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: