وی گفت: در این سامانه تمامی مکاتبات داروخانهها با دانشگاهها از جمله صدور پروانه، جابجایی داروخانهها و صدور پروانه مسئولین فنی از طریق این سامانه مدیریت خواهد شد و از طریق این سیستم تمامی درخواستها به سیستم معاونین غذا و داروی سراسر کشور مشاهده و مدیریت میشود. این سامانه فازهای دیگری نیز خواهد داشت که در آینده اجرایی میشود.
رئیس اداره داروهای تحت کنترل، داروخانهها و شرکتهای توزیع سازمان غذا و دارو در ادامه گفت: در این سامانه جمعآوری نسخ از داروخانهها نیز به صورت الکترونیکی انجام میشود و مدیریت این سامانه به صورت متمرکز و توسط سازمان غذا و دارو خواهد بود.
پرویزی گفت: مکاتباتی که داروخانه با دانشگاه انجام میدهد توسط کارشناسان مورد بررسی قرار میگیرد و در صورت تایید اطلاعات، مراحل بعدی انجام میشود و در صورت عدم تایید به موسس داروخانه عودت داده و بعد از اصلاح دوباره ارسال میشود.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی اظهار داشت: یکی از مزیتهای این سامانه و مهمترین بخش این سامانه جمعآوری نسخ داروخانهها به صورت الکترونیکی است که قرار است پرداخت بیمهها به داروخانه بعد از تایید نسخ در این سامانه صورت گیرد.
پرویزی در پایان گفت: این طرح به شکل پایلوت در سمنان اجرا شده و مشکلات سامانه برسی و رفع شده که بعد از رفع کامل این مشکل به صورت کشوری اجرایی خواهد شد.